McDonald's kampány kicsit másképp

Lassan már nem tudnak mit kitalálni a tervezők!. A legújabb őrület, egy rendhagyó kampány a McDonaldsnak a The Cool Hunter csapattól. Az ötlet a következő: luxus márkájú csomagolásba bújtatják a gyorsétterem termékeit.

Az amerikai tervező csapat, a The Cool Hunter egy igen érdekes ötlettel állt elő nem régiben. A McDonalds  nemzetközi gyorsétterem-lánc termékeinek terveznek alternatív csomagolást. Az eredmény ízléses és szép lett, bár túl sok értelmét nem látom a kezdeményezésnek.


A McDonalds 119 országban van jelen, több, mint 31 ezer étteremmel rendelkezik világszerte. Még a válság ellenére is napi 47 millió vásárlót tudhat magáénak. Ezeknek az adatoknak az ismeretében, bizton állíthatom, hogy nem a hálózat népszerűsítéséről szól ez a kampány. Bár az is biztos, hogy lesznek olyan elvetemült divat rajongók, akik csak az exkluzív csomagolás miatt választanak majd egy hamburgert vagy fagyit.


Számos világvárosban, több mint két hónapig elérhető lesz a limitált szériás "kollekció". Hogy Budapesten kapható lesz-e, egyelőre nem tudni, de ha igen, akkor a sülkrumplit Gucci papírtasakból, a hamburgert elegáns Burberry dobozból, a fagyit pedig Paul Smith pohárkából ehetjük. A külső szebb lesz, na de mi van a tartalommal...?!

Kapcsolódó cikkek:

Divatot teremtünk! Te hordanád a kedvenc ételed az ujjaidon? »
Az első D&G étteremben a vacsora igazi élmény »
Egészség csak egy kattintásnyira (x) »
Luxusvíz az Eviantól és Jean Paul Gaultiertől »
A Chanel nem csak öltöztet. Sőt, talán még profilt is vált... »

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés