Még egy kis tavasz !

Egyre érkeznek a hírek és képek a tavaszi kollekciókról, s lassan az üzletekben is feltűnnek már az első darabok.

A könnyű virágos minta nem képes kimenni a divatból. Ruhák, szoknyák, blúzok, mind a virágos rét hangulatában, a tavaszi kinézetünk finom, nőies, kecses. A feltűnő, kiabáló minták eltűntek, helyettük a szupernőies, lágy hangulatoké a terep. A nők mintha tündérmesékből léptek volna elő, fodrok, tüllök, puffos ujjak, romantikus stílusok, igazi Hamupipőke hangulat, főleg a különleges alkalmakra.

A kövekkel kirakott, ékszerekkel díszített ruhadarabok továbbra is jelen vannak. Drágakövek és féldrágakövek, kristályok ékesítik az estélyi ruhákat, de a blézereket, szoknyákat és még a cipőket, öveket, táskákat is.
A rojtok, amelyek már idén télen is jelen voltak, egyre népszerűbbé válnak majd tavasszal is. Akik szeretik a bohém stílust, azok szívesen viselnek rojtokat a szoknyáikon, ruháikon, felsőiken. A rojt nőies és szexi.

A has mutogatása érdekes módon több divattervezőt is megihletett, hiába mondják, hogy nem tartozik az elegáns megjelenések közé. Ha lapos és izmos a hasad, de csak akkor!!! És kedved van ahhoz, hogy a világ lássa, akkor idén bátran villoghatsz vele.
A pöttyös egyszerű de mégis izgalmas világa ismét magával ragad bennünket tavasszal, már ha behódolunk ennek az irányzatnak. Elegáns és stílusos összeállítások születhetnek e mintákból.

És mi az 5 legfontosabb irányzat a következő idényre?

1.  Világos szürkék, a piszkos fehér, a homokszín nagyon népszerűek lesznek. Olyan, mintha meztelenek lennénk ezekben a semleges árnyalatokban, amelyek pont ezért szexik, anélkül, hogy túl sokat megmutatnánk magunkból.2.  A tervezők a féloldalas, egyvállas megoldások mellett döntöttek. Az estélyi ruháknál mindenképpen emellett tették le voksukat, de a lazább, nappali viseleteknél is sokszor megjelenik ez az aszimmetria.3.  A szűk fűzők ismét divatosak. Alkalmi viseleteknél és különleges nappali ruhák esetében tökéletessé teszik a nőies vonalakat. Dolce & Gabbana melltartós ruháit imádni fogják a márka rajongói és annak másolói.

4.  Tisztán kivehető egy trópusi befolyás a tavaszi nyári divatban. Narancs és pink összeállítások, óceánkékkel keverve, hosszú selyemruhákon, blézereken, bő nadrágokon.


5.  A lapos nyári szandálok és balerina cipők mellett a végtelen magas sarkak fontos szerephez jutnak majd. Olyannyira magasak, hogy néha szinte már nehézséget jelenthet bennük a járás.


Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés