Még mindig Brigitte Bardot a legszebb

A francia színésznő, modell, énekesnő és állatvédő(!) neve már senkinek sem ismeretlen, a 60-as években szex-szimbólumként vonult be a történelembe. Napjainkban a retro ismét nyomul, így Brigitte Bardot neve is egyre többször előkerül.

A német Vouge magazin készített egy fotósorozatot, melyeken Toni Garrn testesíti meg Brigitte-et, aki anno egy személyben irányította az akkori kor hajviseletét és a trendeket. Merészségének olyan dolgokat köszönhetünk, mint például a két részes fürdőruha, vagyis a bikini.


Kicsapongó élete mellett nagyon sok energiát ölt az állatvédélembe. Neki köszönhető többek között, hogy betiltották a fókaborjúbőr kereskedelmét és, hogy levágásuk előtt pisztollyal kábítják a szarvasmarhákat. Sophia Lorennel hadban áll, a bundaszeretete miatt.Ezeken a képeken természetesen egy szőrmét sem láthatunk. Van helyette Ralph Lauren, Chanel, Louis Vuitton, Akris és Prada a legújabb divatból. A mai trendek és a retro egybeolvadásának ki is lehetne legméltóbb követe, mint Brigitte (bőrébe bújt Toni Garrn).


Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés