Még mindig nyeregben!

A lovaglóstílust egyszerűen nem lehe kiütni a nyeregből! Sikertörténete a mai napig töretlen erejű. Hogy miért? Elnézve a következő kulcsdarabokat, kétség sem férhet hozzá, a stílusnak idén is van létjogosultsága.

Az utcai divatban már tavaly is sokaknak megjelent a lábán a lovaglócsizmára emlékeztető gumicsizma. Idén, a trend rajongóinak száma várhatóan még magasabb lesz, ugyanis már nemcsak csizmákból, hanem egyéb, lovaglóstílust népszerűsítő darabok széles kínálatából válogathatunk.
 


A divatirányzat jellegzetes darabjai közé tartozik elsősorban a kényelmes, hosszú szárú csizma. A Givenchy, Gucci és Tommy Hilfiger a következő példányokkal csábítanak minket nyeregbe.

Az összhatáshoz a zsabós ing, a betétes, csípővonalnál buggyos nadrág és a szövetblézer járul hozzá. De nem maradhat el kiegészítő gyanánt a nagy csatos öv, a szintén csatos válltáska, és a mintás kendő sem.

 
 
A lovaglásról szóló hobbit és a vidéki létmódot népszerűsíteni látszó irányvonal különösen izgalmas megoldásokat eredményez. Főleg úgy, hogy a stílus igazából városi viseletnek lett szánva. Az összeállítások legfőbb vonzereje a kényelemben és a praktikumban rejlik. Mindazonáltal nem monhatnánk, hogy a „sportosabb” darabokat kedvelők lennének az elsőszámú célcsoport. Ezt támasztja alá ez a Givenchy- kreálmány is.
 
 
   

A lovaglóstílus minden kétséget kizáróan új fogalmat teremtett a divatvilágban. Úgy is mondhatnánk, megszületett a „vidéki elegancia”. Ezt bizonyítja a következő Donna Karan összeállítás is.

Pattanjunk nyeregbe mi is!

 

Valaska Rita

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés