Megan Fox lett Armani múzsája?

Úgy tűnik, Megan Fox kisasszony teljesen elbűvölte Giorgio Armanit –hát, pontosan nem tudjuk, mivel, de az biztos, hogy a színésznőt választotta sminkkollekciója népszerűsítésére is. Valószínűleg sok híres hölgy ölni tudott volna a lehetőségért, hogy az olasz divatmágnás reklámanyagában szerepelhessen, Foxnak azonban nem akadt komoly vetélytársa.

Fox a sminkkollekcióval együtt már három Armani-kampányt tudhat maga mögött: ő váltotta David és Victoria Beckhamet ugyanis Ronaldo oldalán a farmerreklámokban is (erről az oldalon már olvashattatok), és a fehérnemű-kollekciót is ő népszerűsíti, ami nem is csoda, tekintve gyönyörű alakját.

Ha már a sminkről ejtettünk szót, érdemes megnézni Fox kisasszony nászutas képeit, ezeken ugyanis teljesen smink nélkül mutatkozik. Nem azt mondjuk, hogy csúnya lenne, de azért nem is a világ legszexisebb nője, ahogy néhány magazin állítja –de ezt mindenki döntse el maga.

A sminkkollekció kampánya egyébként októberben kerül majd nyilvánosságra. A képeket Craig McDean fényképezi majd, aki nem először fotóz az Armaninak, sőt, olyan neveket is találhatunk a repertoárjában, mint Oscar de la Renta, Yves Saint Laurent vagy Calvin Klein. Az Armani termékekkel Linda Cantello kreál majd sminkeket a színésznőnek, aki gyakran dolgozik a Vogue-nak, és persze a legnagyobb divatházaknak is. Úgy tűnik, Armani mindenből a legjobbra törekszik.

Mi repesve várjuk, mi sül ki a végtelen elegancia és a Transformersben megismert, kissé vad színésznő együttműködéséből. Armani egyébként azt nyilatkozta, hogy azért választotta Megan Foxot kollekciója reklámozására, mert tökéletesen megtestesíti a modern nőt: szabad, magabiztos, és tudja, hogy mit akar. Nektek mi a véleményetek erről?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés