Megan és Ronaldo ismét szexi - videó!

Félmeztelen Ronaldo, fehérneműs Megan Fox és a hotel személyzete...

Na jó, a videót megnézve el kell ismernünk, hogy Armani érti, mitől döglik a légy. Két külön reklámfilmet készített női és férfi közönsége számára.


A cég két reklámarca, Megan Fox és Cristiano Ronaldo már megmutatták, hogy milyen jól tudnak feszíteni az Armani-alsókban és -farmerokban, de ebben a videóban kicsit tovább csodálhatjuk őket.


A "Tip" (Borravaló - a szerk.) és a "Housekeeping" (Szobaszervíz - a szerk.) című videókban Megan egy fordított sztriptízt ad elő, míg Ronaldo értetlenül keresgéli egyetlen pólóját, melyet a csinos szobalány még időben elrejt, nehogy a focista fel tudjon rendesen öltözni.


Bár női mivoltomhoz nem fér kétség, valahogy Ronaldo filmje nem győzőtt meg. Inkább nevetséges, ahogyan a szobalányt észre sem véve, félmeztelen rohangászik a lakosztályában összeráncolt szemöldökkel. Hátsóján több száz dolcsis farmerral, miközben úgy tűnik, mintha nem lenne más pólója,amit felvehetne, csak az az egy, amit keres.


Akkor már inkább Megan filmje, amelyben az amúgy jóképű szobapincér mindent megtesz, hogy a show végéig maradhasson, majd lovagiasan visszautasítva a borravalót távozik a színésznő lakosztályából, aki értetlenül szorongatja a bankókat...

 

Persze lehet, hogy csak arról van szó, hogy inkább lennék Megan Fox, mint egy szobalány Ronaldo lakosztályában?

 

Ti kik lennétek? Szobalány, pincér, vagy ágytakaró...?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés