Megesik a szerelem!

Love Happens, szól az eredeti címe annak a romantikus vígjátéknak, melynek a héten volt a premierje. Leleményes magyarok a rendkívül ötletes Derült égből szerelem címet adták neki, Aniston egy korábbi filme, a Derült égből Polly után szabadon. Kedves illetékesek, vegyék már észre, hogy az eredeti cím majdnem mindig jobb a magyar találmánynál, és unjuk már az egy kaptafa, vicceskedő, „derült égből” és „bazi nagy” típusú elnevezéseket!

Ez azonban mit sem von le a film szépségéből, a magyar cím maximum elriaszt pár embert a jegyvásárlástól. Annyi baj legyen.


Nem tagadom, én azok közé a mozizók közé tartozom, akik hajlamosak néhány könnycseppet elmorzsolni a megható jeleneteknél.


Nos, ez a produkció bővelkedik ilyenekben. A férfi főszereplő, Burke (Aaron Eckhart) egy saját maga írt önsegítő könyvvel váltja meg a világot, a gyászon szeretné átsegíteni olvasóit. Igen, Ő is elveszített valakit, három éve egy autóbalesetben a feleségét.


Látszólag tehát tudja, mi a gyógyír a fájdalomra, és hogyan fogadhatja el a gyászoló az elfogadhatatlant. Az igazság persze egészen más, de nézzétek meg a filmet, én ugyan el nem árulom a továbbiakat.


Időközben pedig rátalál a szerelem, a még mindig fiatalos, trendi és végtelenül szimpatikus Jennifer Aniston, azaz Eloise személyében. Jönnek ám a kalamajkák, menedzsere elvárásai, a nő meghódítása, a gyász megélése és a magára erőltetett amerikai szuperember szerep nem mindig fér meg egymás mellett.


Sírtam, nevettem, jól szórakoztam, és bár nem számítottam rá, azért kaptam is valami útravalót ettől a filmtől. Érdemes megnézni!

Kapcsolódó cikkek:

Az Alkonyat vérfarkasa az Armani reklámarca lesz? »
O’Horten, egy megfejthetetlen film? »
VIDEÓ! NINE-Újabb sztárparádé Rob Marshall rendezésében »
Az Alkonyat Bellája sztriptíztáncosnőnek állt »
Robert Pattinson a legszexibb… »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés