Meghalok az arany pitonért!

Gaultier gyönyörű, egzotikus modelljei imádnivalók. Kiváltképp a színesbőrű kolleginák. Tele vannak élettel, nem halálsoványak és képesek szexin végiglejteni a kifutón. Az az egy szent, hogy eme show láttán nem kaptunk frászt. A párizsi maestro megidézte a fülledt marokkói nyár éjszakáit. Végre van miről írni! Merci Paul!


És nem csak Marokkót, hanem hozzácsempészett még némi indiai fűszert, szemernyi indiánt, és egy csipetnyi roma vonalat is. Ebből a roppant buja kavalkádból pedig született egy igazi etno kollekció rengeteg színnel, egy kis patchworkkel és az arany pitonbőrrel. Hihetetlen, hogy Gaultier papa viszi véghez szezonról szezonra a legimpulzívabb alkotásokat. Rendre kitér a dogmatikus normák elől, mindig beszúr valami meghökkentőt – hol egy 120 kilós modellt, hol pedig nőnek öltöztetett férfimanökent – és ettől a merészségtől lesz olyan nagyon zseniális. Ezenfelül sosem veszítette el meghatározó és rá annyira jellemző formavilágát.

Ő ajándékozta a világnak a Madonna által elhíresült, hegyes melltartót, vagy a Kylie Minogue-nak tervezett ezüst mídert, és nem utolsó sorban ’Az ötödik elem’ teljes jelmeztárát. Kíváncsian várjuk, vajon ezek közül a darabok közül melyik válik újabb ’világsztárrá’? Az egészen bizonyos, hogy él valaki a föld kerekén, aki az arany, pitonbőr kabátnak felettébb boldog tulajdonosa lesz a közeljövőben.

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 
 

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

Szentesi Évi

 

Kapcsolódó cikkek:

Szigorúan ellenőrzött vonalak »

Macaronok támadása »

Madonna és az ABBA egy kifutón? »

Ez kiveri a biztosítékot! »

A Mikulás idén csak a rosszakat jutalmazza  »

   
   

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés