Megtaláltuk a sztárokhoz legmegfelelőbb partnert

Egy kis móka és kacagás karácsony előtt is kijár. Unjunk már, hogy futkosni kell ajándékot venni, vizsgára készülni, a buszmegállóban hóemberré fagyni. Most gondoltunk egy nagyot, és viccből társkeresőset játszottunk. Divatikonok, hatalmas sztárok, de mindig egyedül vannak, vagy ha mégse, akkor azzal, akihez a legkevésbé passzolnak. Szerintünk, az életük így lenne tökély.

Mr. és Mrs. Plasztik

Hogy az olasz származású divattervező hölgynek hány plasztikai műtétje volt, nem tudni. Szerintünk maga Donatella Versace sincs tisztába vele. Ahogy a mesebeli hercegből békává változott Mickey Rourke se. Vannak emberek, akik nem megszépülnek, hanem rúttá válnak egy-egy kés alá fekvés után. Élő példa erre a két sztár. Szerintünk, remekül összepasszolnak. Mickey ráadásul kezd újra a régi lenni - mármint színészkedés ügyileg, így talán egyszer felnőhet Donatella fantasztikus sikereihez. Mert az tény, hogy a Versace ruháknak párjuk nincs.

Robot szerelem

Madonna és Guy Ritchie nem is olyan régen váltak el, aminek az oka állítólag az volt, hogy már nem bírta a rendező elviselni, hogy ő játssza a feleség szerepét a házasságukban. Madonna ugyanis rendkívül férfias jellem: szeret irányítani, túlságosan megfelelni és túlhajszolni magát és a környezetét. Mi egyetlen férfit találtunk, aki ezt az iramot képes lenne tartani. Nem más, mint Terminátor.

Ha a mese igaz volna…

Lady Gaga bohókás jellem, szeret kitűnni a tömegből. Ezzel nincs is baj. Ugyan már párkapcsolatban él, de szerintünk nem a megfelelő személlyel. Ha visszaemlékezünk a Paparazzi című klipre, talán eszünkbe jut az a rész, mikor Lady Gaga Walt Disney mesébe illő sárga ruhát visel. Nos, szerintünk ha Mickey egér létezne, biztos hamar egymásra találnának. Ezen a képen akár Minnie-nek is könnyedén elmehetne.

Lehet, így lett volna jól?

Kate Moss-nak rengetek komplikációja volt az alkohol és drog problémája miatt. Meghurcolták, és még bíróság előtt is állt. Végül elvonóba kellett vonulnia. De mint mindenki tudja, őt is úgy vitték a rosszba, ahogy annak idején Kurt Cobain-t. A Nirvana frontemberét saját felesége tette tönkre, és üldözte a halálba. Sok hasonlóság van a két híresség között, ráadásul még külsőre is nagyon egyformák. Kérdés, miért nem találtak egymásra a 90-es évek elején?

Felnőtt test, gyerek agy

Britney Spears-t 17 évesen fedezték fel, és többek állítása szerint agyilag azon a szinten maradt is. Macaulay Culkin-nel is ugyan ez történt. Mindketten kissé depressziósak voltak egy ideig, egyik nyúlt a droghoz, másik a hajnyíróhoz, de végül szerencsére felépültek. Szép párost alkotnának, semmi kétség e felől. Csak kérdés, mennyi ideig bírnák elviselni, hogy nincs a közelükben felnőtt ember, aki vigyázzon rájuk?

Te mit gondolsz, melyik páros passzol egymáshoz?

Kapcsolódó cikkek:

Britney Spears a divat ellensége »
Britney Spears, ahogy még sohasem láthattad »
Botox-bakik »
Ismerd meg azt, aki aki megalkotja Lady Gagát! »
Madonna újabban szicíliai háziasszony »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés