Meztelen szupermodellek az új D&G parfüm reklámjában

A Dolce & Gabbana parfümök (akárcsak a ruhák) reklámkampánya mindig is érzéki és szexis volt, és már azt is megszokhattuk, hogy a legnagyobb modellek vagy sztárok promotálják az olasz márkát. Az ősszel piacra kerülő illatsorozat reklámja azonban különleges, hiszen hat szupermodell meztelenül pózolt a kamerák előtt.

És nem is akármilyen szupermodellekről van szó! Az olasz páros az első igazi szupermodell generációból választott, Naomi, Eva és Claudia pedig mit sem vesztettek szépségükből. A „három grácia” mellett pedig a félistenek: Noah Mills, Fernando Ferdandes és Tyson Ballou. A csodás, letisztult hatású képeket Mario Testino készítette.

Az Anthology elnevezésű illatsorozat öt egymáshoz kapcsolódó, de mégis elkülönülő illatkompozícióból áll, melyek a tarot kártyák után kapták nevüket. Mindegyik illat egy-egy tipikus karaktert jelenít meg. A hamarosan a boltokba kerülő parfümök csak 100 ml-es kiszerelésben kerülnek majd forgalomba. De nézzük csak végig, miből választhatsz majd:

Le Bateleur 1 – A bűvész

Egy férfiasan friss illat. Vizes jegyekkel, némi cédrussal ez az illat az őszi melankólia legjobb ellenszere. Egy ilyen férfi szó szerint elbűvöli a nőket!

L’Imperatrice 3 – A császárnő

Görögdinnye, kiwi, ciklámen és pézsma. Egy igazán energikus illatkoktél, mely leginkább a tini éveinkre emlékeztet. De ki ne szeretne néha újra szabad és fiatal lenni, amikor gyakran a világ tetejére képzeltük magunkat?

 

L’Amoureaux 6 – A szerelmes

Egy klasszikus fás illat férfiaknak. Borókabogyó, pézsma, íriszgyökér, bergamott, nyírfa levele és paprika illatjegyei keverednek ebben a kompozícióban.

 

La Roue de la Fortune 10 – A szerencse kereke 


Tubarózsa, jázmin, gardénia, benzoin és pacsuli kavalkádja. Egy tipikus virágos illat első randevúkra, nyárestékre, tavaszi reggelekre – mindkét nemnek, hiszen ez egy igazi unisex illat.

 

La Lune 18 – A hold

Liliom, tubarózsa, szantálfa, bőr, pézsma és íriszgyökér keveredik az ötödik illatban. Talán ez az egyetlen némileg különleges illat, a többi elég sablonos lett véleményem szerint.

Kapcsolódó cikkek:

Az első D&G étteremben a vacsora igazi élmény »
Éljen a rokokó! »
D&G box »
Mario Testino »
Dolce & Gabbana belép a szépségiparba »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés