Michael Kors az én másik felem!

Tévedés ne essék, Michael Kors 2012-es ünnepi reklámkampányának fotóin nem gyógyíthatatlan feltűnési viszketegségből fakadóan viselnek még a sötét éjszakában és a nem kevésbé sötét mélygarázsban is napszemüveget. Akkor viszont miért is? A választ a kiegészítőkben ajánlatos keresni!

 


 

Aki eddig azt vallotta, az elegancia nem lehet a fiatalság egyik védjegye, az most értékelje át (és újra) az elegancia fogalmát! Mert az nem csak a szivarszagú szmokingokban és a rikító, köldöktől a fejünk búbjáig dekoltált nagyestélyikben mutatkozhat.

 

 

 

 

Ahogy mondani szokás, a lényeg a részletekben rejtezik. Ezt igyekezett bebizonyítani a Kors-féle ünnepi öltözetekhez járó kiegészítők kollekciója is. A többek között táskákból, ékszerekből és napszemüvegekből álló összeállítás mindenféle erőlködés nélkül igazolja, hogy a fiatalok stílusát nem bitorolhatják tovább egyeduralkodóként az olyan unalomig ismert jelzők, mint „laza”, „lezser” és a szintén egyhangúságot sugalmazó „hétköznapi” és „kényelmes”. Rájöttek ugyanis, hogy mindenki sokkal jobban jár, ha a lazaságot fúzióra léptetik az eleganciával. A sikeres házasság eredményeit kiegészítők formájában tárták elénk.

 


 

Az amerikai divattervező reklámkampányai mindig is a felhőtlen jókedv életérzésére koncentráltak. Szórakozni indulók csoportja önfeledt mozgásban, valamint az elmaradhatatlan szerelmespár. Amit tehát itt megvételre kínáltatik, az nem csupán a hivalkodásra okot adó anyagi javak összessége, hanem az azzal együtt járó hangulat és életérzés. A márkajelzéssel együtt magunkhoz ragadunk valami mást is: valamit abból az érzésből amit akkor tapasztalunk, mikor egy táskát- a bizonyosat- a vállunkra csúsztatunk, és valamit abból a benyomásból, amit akkor érzékelünk, mikor egy cipőben- a bizonyosban- határozottan lépdelünk előre.

 

 

Kors tehát ezúttal is nyílt lapokkal játszik. Az életforma üzenetével teleírt lapokkal. A látvány magáért beszél. Ezek az összeállítások biztos, hogy kiválóan megállták a helyüket akármelyik szilveszteri partin.

 

 

 

 

Egészüljünk ki bátran Michael Kors kiegészítőivel és merjük vállalni az elegánsabb megoldásokat villantani vágyó oldalunkat is! Akkor egészen biztosan nagyobb eséllyel találjuk meg azt, aki valóban a másik felünkként egészítene ki bennünket.

 

Valaska Rita

 

Kapcsolódó cikkek:

Így várta Vodianova a világvégét »

Legyél te az est fénypontja! »

Szilveszteri clutchok színes tára »

Fényes fém az arcokon »

Dior Csodaországban »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés