Micsoda nő ez a férfi!

Nem minden az, aminek látszik! Milyen igaz ez a divatvilágban. Tegnap éjjel nekem is szembesülnöm kellett ezzel az örök igazsággal. Első blikkre ezek a fotók sem voltak érdekesek, sőt átlagosnak, már-már unalmasnak mondhatóak, aztán megnéztem közelebbről. Zoomoltam és fókuszáltam és rájöttem, hogy engem bizony átvertek, és nem is akárki!

 Jelen fotókat a SHOWstudio.com weboldal és Nicola Formichetti mesterstylist szivárogtatta ki saját blogoldalán. Azért használom a kiszivárogtatta kifejezést, mert a kész fotósorozat megtekintésével egészen a Vogue Hommes Japan, férfi divatmagazin szeptemberi számáig kell még várnunk.

A nyers fotókon Jo Calderone férfimodell látható, akinek a nevéről eddig vajmi keveset hallottunk. De miért is érdekes egyáltalán egy ismeretlen pasiról készült öltönyös fotósorozat? Mert Jo bizony nem az, akinek látszik. Ha nem ő, akkor viszont ki van a képeken?Egy kis segítség azoknak, akik nem vágták még rá rögtön a helyes választ: Jo Calderone napjaink egyik híres énekesnőjének sokadik alteregója. Ez a popikon, mondjuk úgy, mostanában szívesen énekel bizonyos technikai eszközökről, mint például egy telefon vagy videophone, de ugyanakkor szereti borzolni rajongói kedélyeit egész arcát takaró kalapokkal és vérfürdővel a színpadon.

Bizony, ki más tehetne rá még egy lapáttal a szexuális beállítottságáról csámcsogó pletykákra és találgatásokra, mint LADY GAGA!
Napjaink legismertebb kaméleonjának újabb átváltozását Nick Knight divatfotós rögzítette lencsevégre, a dizájnt pedig Gaga személyes stylistja, Nicola követte el. Egyelőre ennyi fotó került fel az oldalra, de ígéretük szerint mindennap újabbakat töltenek fel, hogy kellő hírverést keltsenek a szeptemberi számnak.

Végezetül csak annyit, hogy a fent említett források nem erősítették meg, hogy Lady Gagát láthatjuk a fotókon, viszont ezt az arcot aligha lehet felismerhetetlenné tenni parókával, sminkkel és Prada öltönyökkel. Ti mit szóltok hozzá, vajon tényleg ő van a képeken?

Forrás: SHOWstudio.com, Nicola Formichetti

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés