Micsoda nő ez a férfi!!!

Manapság nagy divatja van az extrémitásoknak. Amikor azonban megláttam azokat a fotókat, amiket most nektek is bemutatok, leesett az állam. Rettentően zavarba ejtettek ezek a képek, azt hiszem erre szokás mondani, hogy tényleg nagyon extrémek. Nézzük meg, miért is olyan sokkolóak ezek a fotók!

Aki megnézi ezeket a képeket, egy szép szőke modellt lát rajtuk, nincs ebben semmi különös - elsőre. Aztán ha utánaolvasunk, ki is szerepel a fotókon, akkor ér minket az igazán nagy meglepetés. Kiderül ugyanis, hogy a lány igazából fiú. Igen, ez tényleg igaz és hihetetlen.

   

Az ausztrál származású Andrej Pejic nemét már sokan kérdőjelezték meg, nem is meglepő módon. A fiatal tehetséget pár éve fedezték fel, és azóta hatalmas karriert futott be. Olyan tervezőkkel dolgozott már együtt, mint Jean-Paul Gaultier, John Galliano vagy Paul Smith, illetve olyan neves divatmagazinokban szerepelt, mint a francia vagy a török Vogue. Úgy látszik, egyre jobban kezdenek teret hódítani a divatiparban az androgün trendek.

De mi is az az androgün tulajdonképpen? Hogyan is értelmezi ezt a kifejezést a divatvilág? A szó eredetileg görög eredetű és kétnemű embert jelent. Ma már ez azonban nem számít annyira kiemelkedő dolognak, hiszen az aktuális divattrendekben gyakran összemosódnak a nemi határok.

   

Vannak már unisex parfümök, ruhák és táskák, miért ne lehetnének ilyen modellek is? Ez persze túlzás, de az viszont mindenesetre tény, hogy Andrej fiúként és lányként is megállja a helyét.

   

Nos, nem tudom, ti mit gondoltok erről a lányos fiúról, de szerintem igazán egyedi, kimondottan szép és különleges arca van. Persze ettől még fiú marad, egy nem mindennapi modell. Szerintetek? Nektek, hogy tetszik Andrej?

   

Képek forrása:  models.com

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés