Miért menjünk milliomoshoz feleségül?

Chanel a táska, Gucci a prém, és Vera Wangban hozzád megyek feleségül. Az esküvő után pedig veszel egy új Prada topánt? - Nem születtünk ezüstkanállal a szánkban? Sebaj! Fogjunk gazdag férjet! Tartsunk egy mustrát a legkelendőbb dizájnerdarabokból. Megmutatjuk, miért is jó módos házba házasodni!

Tom Ford idei ékszerkollekciója állati lett. De nem csak azért, mert kígyós pereceket és bogaras gyűrűket tervezett. Charlotte Olympia pedig divatba hozza a matryoshka babát, gyerekkorunk kicsi ikonját. Nem játszunk veled többé matryoshka baba, hanem büszkén viselünk. 

 

Újra hóbort lett a hetvenes évekből visszaköszönő kocka sarok. Louboutin megtervezte nekünk roppant ízléses, vékonypántos szandál formájában, amelyet természetesen télen nem tudunk hordani, hacsak nincs limuzinunk sofőrrel együtt. Nicholas Kirkwood tarkabarka extravagáns cipellője mellett pedig ott virít a narancs Marni táskacsoda. A másik képen a szintúgy borsos árú Jimmy Choo clutch.

   

Azt az egyet leszögezhetjük, hogy egy valamire való milliomosfeleség gardróbjából semmi esetre sem hiányozhat Louis Vuitton. A 2013-as kollekciójuk retro stílusjegyeket visel. Klasszikus formák, megfűszerezve némi neonnal. Isteni!

   

Utoljára pedig a tűzvörös cipőtalpról elhíresült, hőn imádott szerető, Louboutin maradt! Vele bátran csalhatjuk gazdag férjeinket. A képekhez nincs hozzáfűznivaló! Minden egyes szeglet magáért beszél.

   

 

A fenti szösszenet persze tréfa, de azt feltétlen meg kell hagyni, hogy az ember lánya ölni tudna néhány luxusholmiért. Leleményességünknek azonban a pénztárcánk olykor keserves határt szab. Az említett cipőket, táskákat és kiegészítőket mi is szívesen megvásárolnánk, ha egy napra milliomosfeleségek lehetnénk. És ameddig nem leszünk, addig szeretjük tovább a szomszéd fiút a néhány ezer forintos csini ruciban.

 

 

Szentesi Évi

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés