Míg a divat el nem választ!

YolanCris megtervezi, Oscar de la Renta megvarratja, Elie Saab kiszabatja, a sok-sok boldog ara pedig mindet magához ragadja. A teljesség igénye nélkül, íme, a luxusmárkák idei kollekcióinak legszebb darabjai!

 

   

A házasulandókat idén is a fogadott hűség szigorú hófehére és a pazar szerelem tüllsokasága, csipkezuhataga és selyemrengetege várja. Hogy a nagy napra szánt választásukat megkönnyítsük, egy csokorba gyűjtöttük három eltérő tervezői elgondolás leglátványosabb kreációit. Az alkotók a menyasszonyok irigylésre méltó szépségét és nőiességét különböző koncepcióra helyezve igyekeztek kiemelni.

 

   

 

A YolanCris spanyol márka „Iconic” névre keresztelt kollekciójának lényegét három szóval lehetne összefoglalni: üde, modern, fiatalos. Ezeket a darabokat leginkább a konvencionalitástól menekülő, megkövesedett szokásoktól viszolygó, úttörő aráknak ajánljuk. Az olyan vízöntő lelkületű forradalmároknak, akik nem félnek áthágni a haszontalan szabályokat, ha utána a szabad önkifejezés önfeledt érzése áraszthatja el őket.

 

   

 

Ám a frigyre lépő hölgy egy ilyen formabontó összeállításban csak akkor lehet igazán stílusos és emlékezetes megjelenésű, ha magában hordoz egyfajta hamvasságot és törékenységét. Gondoljuk csak el, mi történne, ha valamely korosodó, teltkarcsú menyasszony kívánná meg a miniszoknya és horgolt fehér harisnya kombinációját. Ezért ajánlatos csínján bánni a lázadó tettekkel! A végén csúnyán meg lehet sérülni…

 

   

 

 

Oscar de la Renta idén is hozza a tőle elvárt eleganciát. Tervezéseire a klasszikus szabásvonalak jellemzőek, miközben a nagyrészt sellőszabású ruhák leginkább az ara nőies idomait, szexi sziluettjét kívánják hangsúlyozni.

 

   

 

A kollekcióban a női formák bája érvényesül a legerőteljesebben. Ezeket a fehér ruhakölteményeket a kecses idomaikra büszke, határozott hölgyeknek merjük ajánlani.

 

 

 

A libanoni származású Elie Saab 2013-as tavaszi esküvői kollekcióját a meseszerűség jellemzi. A romantikus és visszafogott, klasszikus darabok igazi királykisasszonyt varázsolhatnak minden arra vágyóból. Ezek a darabok a kislányos, ártatlan kisugárzású, ugyanakkor a megbízható megoldásokat óhajtó hajadonok házasságba lépésének káprázatos eszközei.

 

 

Elnézve ezeket a szemet gyönyörködtető kreációkat, már-már nekem is kedvem szottyan a frigyre lépéshez. Egy józan gondolat azonban rögvest visszatérít a jól bevált valósághoz: ezek a ruhák feketében vagy burgundi bordóban ugyanolyan csodásan festenének. Hát, kell ezért férjhez menni?

 

 

 

 

Valaska Rita

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Pirostól a sötétvörösig, egészen az oltárig »

Peplumot az esküvői ruhákra is! »

Sztárok, frigyek, paparazzik  »

Mrs. Timberlake rózsaszín álma  »

Miért menjünk milliomoshoz feleségül? »

 

 

 

 

 

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés