Milánói divathét-körkép I.

A Milánói divathét telis-tele csodás kreációkkal és szuper ötletekkel az idén sem telt el nyomtalanul. Lefektette az alapokat, elmesélte a divatrajongóknak, mi mindent hordanak, majd a divatkövető 2010 ősszel és télen. Két csokorba gyűjtöttük Nektek a legfontosabb vagy legérdekesebb kollekciókat, természetesen a teljesség igénye nélkül. Első körben ismerkedjetek meg a fiatalosabb szettekkel és márkákkal.

Dsquared2

A márka jövő őszre és télre is tartja magát az idei szezon jellemzőihez, azaz fekete szín és glamour minden mennyiségben, az éjszakai életet kedvelő, vagány csajoknak. Dean és Dan Caten, a kanadai tervezőpáros azt tanácsolja, felejtsük el a farmer-póló összeállítást, legyünk dögösek és rockosak, szeressük a fűzőket és éltessük a fekete és piros uralmát! 

Missoni

A Missoni a lázadó nő ruházatát vitte kifutóra, a nőjét, aki számára nincsenek szabályok, azt vesz magára, amit csak szeretne. Mind a formák, mind a színek terén bevállalós, csak saját stílusát, jelen esetben ez ugye megegyezik a Missoniéval…, elképzeléseit és ösztöneit követi. Számomra ezekben a ruhákban jelen van még egy adag természetesség is, a föld színei és virágminták romantikát is csempésznek a kollekcióba. 

Moschino Cheap & Chic

A márka fiatalosabb és sportosabb vonala, engem kicsit emlékeztet a William Rast darabokra, melyeket Justin Timberlake neve fémjelez. A khaki mellett az örök fekete és fehér kombináció is megjelenik, bőrkabátok, szőrmedzsekik és lenge ruhácskák alkotnak vadító ellentétpárokat. 

Emporio Armani

A divattudatos csajok egyik legnagyobb kedvence, az Armani fiatalos vonala most sem okozott csalódást a rajongóinak. Modelljeivel a szeretnivaló, kedves fiatal nő képét akarta sugallni, aki nem utolsó sorban divatos is. Könnyű, már-már légies szoknyák és nadrágok, és ezeket ellensúlyozó jelentős bolerók igazi glamour hatást váltanak ki. A maxi táskák továbbra is a legfontosabb kiegészítők.Frankie Morello

Frankie a fiatalabb divatszerető korosztály abszolút kedvence, jövőre kicsit darkosra veszi a figurát. Szettjeiben fekete feketével párosul, szexi body és bőrdzseki, mosott fekete színű tunika, hangsúlyos nagy vállak és nőies vonalak jellemzik. Itt igaz a mondás, a zord külső érző divatbelsőt takar.
Gucci

A Gucci a többi tervezőnél bátrabban nyúlt a fehér színhez a hideg évszakra is, és egy igazán üde és fiatalos kollekciót mutatott be. A darabok nagy előnye, hogy jól kombinálhatók, a szép nadrágot felveheti bárki egy egyszerűbb felsővel munkába, és egy exkluzívabb blúzzal, csillogó kiegészítőkkel az esti elegáns partyba is.Címkék: , , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés