Milla Jovovich titkai öltözködésről, stílusról

Milla Jovovich, a Jeanne D’arc és az Ötödik elem főszereplője, különleges nő. Színésznő, műsorvezető, énekes, modell, eddigi életében rengeteg területen állta meg a helyét. Bogie Jovovich szerb orvos és Galina Loginova ukrán színésznő egyetlen lánya közkedvelt szereplője a divatéletnek, olyan egyéni ízléssel és stílussal rendelkezik, amelyet szívesen utánoznak a nők világszerte.

Milla Jovovich Milla kislányával és édesanyjával

A tehetséges Milla most megosztja velünk tanácsait öltözködésről, megjelenésről.

Szerinte egy összeállításon belül nehéz több tökéletes pontot találni, s nem is érdemes ezen görcsölni. Ki kell választani egy fő ruhadarabot, amelyben csodálatosnak érezzük magunkat, vagy egy részletet, amellyel maximálisan elégedettek vagyunk, s azt kell a középpontba állítani, arra kell felhívni a figyelmet, a többit pedig alá kell rendelni ennek.
Milla úgy gondolja, hogy minden hiba és tévedés erénnyé kovácsolható az öltözködésben.(Megjegyzem, ezzel én nem értek egyet, mert sajnos naponta találkozom olyan borzalmas ízlésű, elfuserált összeállításokkal, hogy abból bizony semmi jó nem sülhetne ki.) Szerinte pontosan ebből születnek az újszerű, fantasztikus megoldások. A divatban mindig merész döntéseket kell hozni az egyén szintjén is, egyedül akkor van értelme.
Az öltözködésben a kényelmet tartja elsődleges szempontnak. Nem is annyira a kényelmet, mint a komfortérzetet, amely főleg akkor fontos, ha pont nem azok a divatos darabok, amelyekben jól érzed magad. Ilyenkor mindig azt kell figyelembe venni, ami előnyös és kellemes viselet, ami önbizalmat ad; ha egyszerűen csak divatos, ez önmagában nem elég a tökéletes kinézethez.Kapcsolódó cikkek:

A grunge valóban rendetlen, nem csak megjátssza »
Se nem hosszú, se nem rövid – pont jó »
Hírességek az Armani megnyitón »
Top 10 - A legjobb nemzetközi divatfotósok  »
Giorgio Armani jó tanácsai férfiaknak 20 pontban »
A Frida Giannini-stílus szabályai »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés