Mit viselt múlt héten Paris, Shakira vagy Jessica Alba?

Van itt szerencsés és kevésbe szerencsés összeállítás, alul öltözöttség és barokkos túlzás! Hogy ki a legnyerőbb, döntsd el Te! A képek szigorúan múlt hetiek.

Ajjaj, úgy tűnik Shakira keresztülhúzta a nyakán a pasija sálját! Ráadásul ez a minta! Nem a legszerencsésebb választás az öltözet a legújabb albumának, a La lobának bemutatásához. Pedig ez alakalomból viselte.

Paris ellenben tökéletesen fest a ’80-as évek diszkó királynője szerelésben! Minden elismerésünk az övé, igaza van, egy nő még kávéért is stílusosan ugorjon le! Egyszerűen nagyszerű a flitteres csillogó felső, a kék fényes anyagú leggings és, egy –a képen sajnos nem látható-  arany cipellő. Hogy a cipő nem megy a többi színhez? Természetesen a már általunk is javasolt hippis hajpánt ezt a problémát is megoldja. 

Naná, hogy itt van Lady Gaga is, múlt hét csütörtökön viselt igencsak érdekes kicsit barokkos cuccában. Ez még hagyján, de a cipője?! Rettenetes.

Jessica Alba Shakirához hasonlóan a kockás mellett döntött, megunhatatlan és örök flip-flop papuccsal társítva. Meg kell, hogy hagyjuk, öltözékével és napszemüvegével tényleg bármely kertvárosi részen könnyedén be tudna olvadni. Feltűnést maximum az alulöltözöttsége kelthet. 

Most pedig szavazzunk! Szerintetek ki nézett ki a legjobban, és ki a legrosszabbul múlt héten? Nálunk most Paris a nyerő, és Lady Gaga a legcikibb. Nálad?

Kapcsolódó cikkek:

Coin- Paris Hilton partyján jártunk »
Rózsaszín álom Hollywoodban »
Öltözz hippinek! »
Ray Ban – sokadik reneszánszukat élő modellek »
MAC StyleBlack kollekciója »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés