Miu Miu tavasz: főszerepben a 15 éves modell

A Miu Miu legújabb, tavaszi/nyári kampányának fotói végre napvilágot láttak! Az olasz márka ezúttal nem hírességekkel, hanem egy tehetséges modell, Lindsey Wixson arcával népszerűsíti legújabb kollekcióját.

Az olasz divatház Vanessa Paradis és Katie Holmes után egy szinte ismeretlen és pimaszul fiatal modellt választott legújabb kampányarcának, Lindsey Wixson személyében. A képeket a szinte minden második Vogue címlapot is jegyző fotósduó, Mert Alas és Marcus Piggott készítette.


A 15 éves kansasi Lindsey Wixson tavaly júniusban kóstolt bele először a modellkedésbe. Lindsey rögtön a Milánói Divathéten debütált a Prada bemutatójának nyitó részében, és ő zárta a Miu Miu show-t is.Bár Lindsey minden képen gyönyörű, be kell vallanunk, hogy hírességek nélkül a márka idei kampánya nem fog a legemlékezetesebbek közé tartozni.A pózok és a beállítások szinte minden képen ugyanazok, sőt a ruhákon sem variáltak túl sokat a stylistok. Ami a képek láttán elsőre megfoghat minket, az a modell gyönyörű hosszú haja, de elnézve a tavalyi divatbemutatókon készült fotóit, esélytelen, hogy Lindsay sajátja legyen.Mint ahogy a háttér is jelzi, a kollekció fő színe az idén tavasszal is a legtrendibbnek számító sötétkék, mely szinte minden nőnek előnyös, és bármilyen árnyalatú kiegészítővel kombinálható. A ruhákat azonban szabásuk és stílusuk miatt csak tökéletes alakkal rendelkező hölgyeknek ajánljuk!


Bár – mint ahogy azt már említettük – a kampányfotók nem a legmaradandóbbak, abban biztosak lehetünk, hogy a fiatal modellről nem utoljára hallottunk, hiszen ilyen adottságokkal még fényes jövő áll előtte. Nektek hogy tetszik?

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés