Model Mania

Mario Testino neve a divat világában garanciának számít. Biztosíték a minőségi munkára és a tökéletes összképre. A hercegnők, világsztárok és A listás modellek kedvelt fotósának legújabb sorozata a V Magazin aktuális számának lapjait erősíti. A Model Mania névre keresztelt képek hozzák a címben predesztinált hatást; borzongatóan vér profi anyag – függőséget okoz!

 

 

Mario Testino tagadhatatlanul korunk egyik legzseniálisabb fotósa. Képei olyan energiákat szabadítanak fel, melyektől minden munkája átütő és mondanivalóval teljessé válik. Testino esetében szinte mindegy, hogy az aktuális fotóalany profi modell, színésznő, zenész, vagy egyéb híresség; hiszen kamerája előtt a jellemek, az érzések és a legapróbb rezdülések is megelevenednek.

 

 

 

 

A fotós aktuális, a V Magazin januári számában megjelent, Model Mania névre keresztelt sorozatát három jelzővel illethetjük: lebilincselő, lélegzetelállító és LOVE! Testino kamerája előtt ismét prominens társaság vonult fel; a képeken Erin Wassont, Bianca Baltit, Karlie Klosst, Jon Kortajarenat, Joan Smallst, Alessandra Ambrosiot, Constance Jablonskit, Sigrid Argent és Edita Vilkeviciutet láthatjuk a legjobb formájukat hozni.

 

 

 

 

 

 

A fotóanyag nem csupán felhozatalában, de a styling esetében is erős; az alapvetően fekete fehér, de élénk színekkel kiemelt képeken a modellek többek között Balmain, Givenchy by Ricardo Tisci, Louis Vuitton, Chanel és Balenciaga by Nicolas Ghesquière kreációkban pózolnak.

 

 

 

 

Amennyiben egyik kedvenc fotósunk Model Maniában szenved, mi Mario Testino függőségben!

 

 

Szabó Lili

 

Kapcsolódó cikkek:

Villantottak a Victoria’s Secret modelljei »

Az idő ura »

Ki ez a lány? »

Kate: The Kate Moss Book  »

Salma Hayek by Mario Testino »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés