Modellek bukása a kifutón-Videóval!

Ámulva nézzük, amikor gyönyörű modellek sétálnak végig a kifutón szebbnél szebb ruhákban. Azonban nem minden alkalommal irigykedünk a manökenek szerepléseire, főleg ha annak bukás a vége…

Nem egyszer láthattunk már olyan divatbemutatót, ahol a lányok a kifutón vonulva elestek. Van, aki könnyen kezeli az ilyen esetet, mosolyog rajta és továbbhalad.

A legtöbbször azonban nem elég a modellnek, hogy elesett, még a közönség is rajta kacag. Ami pedig még ennél is rosszabb, az a fotósok rohama, ami egyet jelent azzal, hogy másnap az újságok tele lesznek az esését megörökítő képekkel.Agness Deyn amikor elbotlott, mit sem törődve azzal, hogy mindenki őt bámulja, csak nevetett. Valószínűleg ő kezelte a legjobban a helyzetet, ugyanis már esés közben is elmosolyodott, majd levette a cipőjét és vidáman lejtett vissza a backstage-be.

Persze vannak olyan esetek, ahol hiába is próbálnak lazák maradni. Beesni a közönség soraiba elég kínos. A topmodellek számára pedig kifejezetten égő, hiszen tudják, még hetekig róluk és a kis bakijukról fognak beszélni. Ilyen volt Naomi Campbell esete, ahol egyértelműen a hihetetlenül magas talpú cipő okozta a „balesetet”.Ha valaki pedig nem lifutó modell, annak nagyon össze kell szedni magát egy-egy divatbemutatónál, mert nagyobb veszély leselkedik rá, mint bármelyik modellre. A profi Carmen Electra például nem volt elég óvatos, ám nemcsak Ő, egy másik modell is elbukott a kifutón.

A képek és a videó láttán megállapíthatjuk, hogy nem mindig fenékig tejföl a modellek élete sem. Az extra magas sarkú cipők okozta catwalk esések nem egyszer komolyabb balesetet okoztak. Ezekkel a topánkákkal érdemes az utcán is vigyázni!

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés