Modelleké a jövő Hollywoodban? II.

Előző összeállításunkban már bemutattuk Nektek azokat a modelleket, akik a filmes karrierrel is megpróbálkoztak, kisebb-nagyobb sikerekkel. Most pedig kiderül, kik tartoznak a legújabb generációhoz, akik nemcsak a kifutót és a divatvilágot akarják uralni, hanem Hollywoodot is. Ismerkedjünk meg velük közelebbről!

Általánosan elfogadott tény, hogy ma már mindenki szeretne több lábon állni, nemcsak egy dologhoz érteni. Nincs ez másképp a divat világában sem, egy-egy fiatal tehetség általában szeretné magát kipróbálni már területeken is. Most kiderül, kik azok, akik a filmes pályát választották.

Milla Jovovich

Az ukrán származású Millának sikerült a lehetetlen: ma már inkább színésznőnek tartják, mint modellnek. A 35 éves színésznő olyan divatházakkal dolgozott együtt, mint a Dior, Donna Karan vagy a Versace. 2004-ben ő lett a legjobban fizetett modell, neki ez azonban mégsem volt elég.Kisebb sikereket ért el a Rém rendes család című sorozatban, illetve A kék lagúna című film második részében. Az igazi áttörést az Ötödik elem és a Jean D’Arc hozták meg neki. Karrierje azóta is fényesen ível felfelé, legközelebb a Resident Evil folytatásában láthatjuk.

Diane Kruger

A német származású színésznő modellként kezdte pályafutását. Számtalan magazinban és reklámkampányban szerepelt Német- és Franciaországban. A világhírt modellként azonban sohasem sikerült kivívnia magának.Ekkor döntött a filmezés mellet, úgy látszik, sikeresen. Ma már olyan mozisikerekben láthatjuk, mint a Trója, A nemzet aranya vagy a Becstelen brigantyk.

Rosie Huntington-Whiteley

A 23 éves, angol lány a kétezres években kezdett el modellként dolgozni. Ma már a Victoria’ s Secret egyik vezető manökene, és rengeteg címlapon és reklámkampányban is szerepelt. Legújabb dobása a Transformers című film harmadik része, amelyben ő fogja játszani az egyik főszereplő karaktert. Színésznői tapasztalata még nem sok van, de kíváncsian várjuk, milyen alakítást nyújt majd.Lily Cole

A legfiatalabb tehetség a listán az angol modell, aki mindössze 21 éves. A vörös hajzuhatagával ismertté vált lány 14 éves kora óta dolgozik manökenként, és az elmúlt évtized legmeghatározóbb modelljének tartják. Ő mégis a színészkedést választotta. Szerepelt már néhány filmben szerényebb sikerekkel. Heath Ledger egyik utolsó filmje, a nemrég hazánkban is bemutatott The Imaginarium of Doctor Parnassus hozhatja el neki a nagy áttörést.A fent említett példákból jól látszik, hogy érdemes nekiveselkedni, és hozzálátni álmaink megvalósításához, mert akaraterővel és egy csipetnyi tehetséggel valóra is válthatjuk őket. Nektek mi a véleményetek a most bemutatott modell-színésznőkről? Jól döntöttek, amikor pályát módosítottak?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés