Modelleké a jövő Hollywoodban? I.

Manapság már megszokott dolog, hogy egy-egy divatház egy filmsztárt kér fel termékeinek népszerűsítésére. De mi a helyzet a modellekkel? Őket is felkérik a rendezők egy-egy szerepre, hogy szépségükkel emeljék egy film sikerét? A most következő összeállításunkból minden kiderül.

Ma már elfogadott, hogy egy híresebb modell nemcsak a kifutón, hanem a filmvásznon is megcsillogtathatja tehetségét. Összegyűjtöttük Nektek azokat a modelleket, akik kisebb-nagyobb sikereket értek el a szépségipar mellett a filmszakmában is. Kezdjük az idősebbekkel!

Kim Basinger A ma már 57 éves, Oscar-díjas színésznő modellként kezdte pályafutását. Rengeteg reklámban és magazin címlapján szerepelt. Leginkább a Breck samponokat hirdető lányként vált ismertté.Modell munkái mellett színjátszó órákon vett részt, aminek hamar meg is lett az eredménye, hiszen számára az egyik James Bond –film, a Never Say, never again, hozta meg a nagy áttörést. A film reklámozása céljából sokat sejtető fotósorozatot is készítettek Kimről, aminek köszönhetően filmes karrierje szárnyalni kezdett. Ma már nincs olyan ember, aki ne ismerné a szép színésznő nevét, bár azt kevesen tudják, hogy modellkedett is.

Elle Mcpherson Az ausztrál származású szupermodell azzal vált híressé a szakmájában, hogy hat éven keresztül az Elle divatmagazin minden számában szerepelt. A „Body” becenevű manöken köszönheti mindezt tökéletesen kidolgozott testének, amivel nem kis összeget keresett a kilencvenes években.A ma már saját fehérneműcéggel rendelkező modell, a Brit Topmodell leszek műsorvezetője több filmben is szerepelt kisebb sikerekkel. Játszott a Batman és Robin című filmben George Clooney oldalán, a Szirének című alkotásban Hugh Grant mellett, de feltűnt a Jóbarátok sorozatban is. Habár nem ért el kimagasló karriert a filmszakmában, neve emlékezetes marad mindörökre.

Cameron Diaz A szőke színésznő 17 éves korában kezdett modellkedni. Olyan cégek reklámkampányaiban szerepelt, mint Calvin Klein vagy a Levi’s. Cameront mégsem innen ismeri mindenki. Filmes karrierje a Maszk című filmmel indult, és azóta számtalan vígjátékban mutatta meg tehetségét. Szerintem jól döntött, amikor a színészkedést választotta a modellkedés helyett, hiszen egy igazán jó komika.Rebecca Romijn A 37 éves modellt sokszor választották már meg a világ legszebb nőjének, számtalan férfimagazin borítóján szerepelt. De ő nem ilyen sikerekre vágyott, színésznő szeretett volna lenni. 2000-ben jött a nagy áttörés, amikor szerepet kapott az X-Men című filmben. Azóta több alkotásban is feltűnt, most éppen az Ugly Betty című sorozatban van állandó szerepe.Összeállításunkból kiderült, hogy ma már a szép nők nemcsak a szépségiparban tűnnek fel, hanem szívesen szerepeltetik őket a rendezők is egy-egy mozifilmben vagy sorozatban. Figyeljétek a rovatunkat, hiszen hamarosan megmutatjuk Nektek azokat a fiatal modelleket, akikre nagy karrier vár a filmszakmában is!

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés