Modellkedj és háborúzz!?!

A New York Times T elnevezésű, leginkább divattal foglalkozó lapja nem régiben készített egy fotósorozatot Mihalik Enikővel. A képek témájául a new yorki nagyvárosi dzsungel és a katonai ruhák szolgáltak.

Enikővel az elmúlt időszakban több olyan sorozat is készült, amely katonai témájú volt. Úgy látszik ráéreztek a stylistok és a fotósok is, hogy ez a színvilág jól áll a magyar modellnek. Az eddigi képeken a ruhák szorosan kapcsolódtak a háttérhez, katonai kutatóközpont vagy bázis a sivatagban.


A mostani környezetet is értelmezhetjük tágabb értelemben csatatérként, hiszen a nagy városi élet sokszor felér egy minden nap megvívandó háborúval. Ez adta az ötletet a T magazin szerkesztőinek is. Így született meg az összeállítás címe: Harcra készen.


Ebben a divatanyagban a military stílust ötvözték igazán nőies darabokkal. A bakancsot vagy a katonai kabátot szexi fehérneműkkel kombinálták.  Az ötlet alapvetően jó, viszont a kivitelezés nem az igazi. Az éjszakai New Yorkot ábrázoló hátterek nagyon jók és érdekesek ruha összeállítások is. Enikőt viszont láttam már sokkal szebbnek és az most az arca sem olyan kifejező, mint szokott.


Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés