Monica Bellucci terhesen is vetkőzik

A híres olasz színésznő kitárulkozik.

Monica Bellucci az utóbbi évek egyik olasz színésznő ikonja. Nem forgat minden évben kasszasikereket, a férfiak mégis a lábai előtt hevernek világszerte. Most második terhességéről és a nők helyzetéről osztja meg gondolatait a Vanity Fair hasábjain.

A színésznő első terhessége alkalmával, 6 évvel ezelőtt pózolt már az újság címlapján, de most, 45 évesen ismét megmutatta gömbölyödő hasát és gondolatait a modernkori anyasággal kapcsolatban.

Bellucci nem az első, aki megmutatta terhességét a világnak, hisz előtte már olyan hírességek tették ezt meg, mint Demi Moore, Mel B, Britney Spears... A színésznő elmondása szerint azért állt ismét a kamerák elé, hogy megmutassa, semmi probléma nincs a középkorú nők terhességével.

"Amikor megszültem az első gyermekem 39 évesen, mindenki azt mondta, hogy ha szeretnék még gyereket, akkor azonnal ismét próbálkozni kellene, de én nem éreztem magam késznek rá. Idővel ez megváltozott, de a kisbaba nem olyan, mint egy film, és nem lehet kutyafuttában összehozni, vagy sürgetni.""A hozzám hasonlóan későn gyermeket vállaló nőket mindig bátornak tartják, és igaz, minél idősebb vagy, annál nagyobbak a kockázatok a gyermekre és az anyára nézve is. De én nem érzem magam bátornak, csak igen szerencsésnek. Ez a második terhesség egy csoda, de nem mondanám magamat követendő példának.
Tény, hogy napjainkban nagyon sok nő vár a 30-as évei végéig, hogy megszülje az első gyerekét, mikor már van egy biztos partnere, anyagi egzisztenciája és otthona, ahová nyugodt szívvel vállalhat gyermeket.
Nem szabad azt sem elfelejtenünk, hogy ma már a nők átlagéletkora 85 év és nem 40. Manapság a 60-as nők is csodásan néznek ki, és a 30-as éveik végén szülő nőknek is megvan a lehetőségük, hogy lássák a gyermekeiket felnőni."


A színésznő azt is hozzátette, hogy bár neki nem volt szüksége orvosi beavatkozásra, hogy teherbe essen, ezzel a címlapfotóval az ellen is tüntet, hogy Olaszországban jelenleg törvény tiltja a donorsperma használatát.
Ennek nagyrészt a vallás az oka, mely a mai napig nagy befolyást gyakorol a helyi politikai életre.
Akik megtehetik, azok külföldre mennek éppen ezért teherbe esni, de ez keveseknek adatik meg azok közül, akiknek természetes úton nem sikerül megtermékenyülni.


Bellucci az interjúban még hálásan beszélt férjéről is, a francia, szintén színész Vincent Cassellről is.

"Mikor először találkoztunk, egy 28 éves fiú volt csupán. Ma már egy fantasztikus férfi hatalmas felelősségtudattal, mely mindig jó érzéssel tölt el. A lányunknak ugyanakkora szüksége van rá, mint rám. Mindig arra gondolok, ha valami történne velem, akkor Vincent ott lesz, hogy mellette álljon.
Egy nő mondhatja, hogy egyedül vállal gyermeket, és sokan meg is teszik, de egy partner, aki mellettünk van mindig, nemcsak a mi életünket teszi gazdagabbá, hanem a gyerekeinkét is."

 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés