Monokróm monogámia

Ha jobban megfigyeljük a trendeket (hiszen „up-to-date”-ek vagyunk), felfedezhetjük, hogy megannyi trendirányzat mellett még mindig hódítanak a „Colorama”, vagy „Color block” fantázianéven futó, színekre alapuló outfit-ek. A jövőre nézve azonban a divatszakértők (akik tudniillik évekre előre megszabják a trendeket), szigorúbbak voltak és az eddigi tiszta színek harsány kavalkádja helyett, egy kifinomultabb, elegánsabb vonalat ajánlanak.

 

Idén az árnyalatok nem csak világosabbak és törtebbek, de egy öltözéken belül találkoznak, kizárva ezzel más színek, vagy nagyon eltérő tónusok találkozását. Az ezen a koncepción alapuló szerelések eszenciáját pedig az ugyanolyan színű, de más-más textúrájú, felületű és fényű anyagok keveredése adja. Ezzel viszont óriási lehetőségeket kínál, arra hogy kiélhessük kreativitásunkat. Ha pedig maximalisták akarunk lenni, akkor a kiegészítőinket is ehhez kell igazítanunk, fokozva a monokróm hatást, ezzel igen arisztokratikus külsőt érhetünk el. Tökéletes választás lehet a fukszia, kobaltkék, korall, türkiz, égszínkék, citromsárga, okker, smaragdzöld.

 


 

 

 

 

 

 

A szállós muszlinok, puha szövetek, bőr és lakkbőr fényű táskák és cipők, plasztik karperecek és nyakláncok mixében az öltözetünket már csak egy hozzá illő köröm teheti tökéletessé, amihez legalább három lehetőségből és annak végtelen kombinációjából választhatunk.

 

   

 

   

 

   

 

   

 

Igazán letisztult és elegáns hatást érhetünk el egy „nude” (testszínű, vagy a púderek tónusai) árnyalatú körömlakkal, hisz tökéletesen illeszkedik bármilyen más színhez. Kifogástalan külsőt érhetünk el, ha kiválasztjuk a szettünk színének árnyalatával megegyező lakkot. Ha pedig ragaszkodunk a részletekben rejlő finomságokhoz, és elég kreatívak is vagyunk, akkor a gondosan kiválasztott lakkot földobhatjuk szintén megegyező árnyalatú strasszokkal, kaviárlakkal, krómos és matt, vagy a most egyre népszerűbb bársonyhatású lakkal, egy kézen, vagy akár egy körmön belül is.

 

   

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Kissmark

Stylist/Divattervező

Extra Köröm Magazin 2. évfolyam 1.szám 2013. február

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Trend a lelke mindennek »

Matt vs. csillámos »

A túlzás gyönyörködtet  »

Fekete, fehér, IGEN!  »

Bársonyt a körmökre is! »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés