Mutasd a házad, megmondom ki vagy- Christian Louboutin!

Bizonyára nemcsak én nézegetem szívesen, milyen házban vagy lakásban élnek a híres tervezők, hanem Ti is. Így most eljött az ideje, hogy bemutassuk nektek, hol is álmodja meg különleges kreációit a vörös talpú cipők koronázatlan királya, Christian Louboutin. Nos, akkor pillantsunk be a birodalmába!

A különc tervező nem akármilyen otthonnal rendelkezik, hiszen a tervezők különleges emberek. Így nem meglepő, hogy a személyes környezetükben is megpróbálják a szépséget a saját ízlésüknek megfelelően formálni. Ezzel magyarázható az is, hogy néha igencsak szokatlanul rendezik be házaikat.

Louboutinel sincs ez másképp. Természetesen a kreátor sem egy házzal rendelkezik, hiszen néha könnyebb egy-egy vidéki vagy egzotikus helyen inspirálódni, mint egy zajos nagyvárosban. A cipőtervezőnek tehát ezért is van egy lakása Párizsban, egy kastélya Franciaországban, illetve egy háza Egyiptomban.

A párizsi lakása nagyon hangulatos és tágas, nagy ablakaival, bizarr bútoraival és egy fantasztikus kandallóval. A tipikusan francia berendezés jól illik a tervező nem mindennapi stílusához.

A háza Egyiptomban ennek éppen ellenkezője, teljesen más. Első ránézésre teljesen üresnek tűnik, de ez a stílus a helyi hagyományokat tükrözi.

   

Louboutin nem sok időt tölt itt, a bútorok nagyon ízlésesen az arab kultúrát képviselik.

   

A sztárokhoz mérten a tervező is vásárolt egy kastélyt Franciaországnak egy igazán szép vidékén, ahol minden luxus megtalálható. Drága csillárok és szőnyegek, hatalmas, faragott ajtók és természetesen az elmaradhatatlan barokk bútorok. Igen, itt tényleg úgy pihenhet és alkothat a kreátor, mint egy igazi király.

   

Bevallom, nekem a kastélya berendezése tetszik a legjobban.

Nem lehet mindennapi érzés rendelkezni egy olyan saját kastéllyal, amiben az előző évszázadokban hercegek, grófok vagy királyok éltek.

Ti mit gondoltok a tervező otthonairól? Melyik tetszik a legjobban?

Képek forrása:

http://www.millionlooks.com

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés