Mutasd magad!

A nyári divat szexi elemei

Előre kell bocsátanom, hogy most nem a munkahelyi öltözékekről fogunk értekezni. Sőt kimondottan olyan ruhadarabokról lesz szó, amelyeket kifejezetten tilos irodában viselni. Szóval, idén nyárra alaposan formába kell hoznia magát annak, aki követni szeretné a legújabb irányzatok egynéhányát. Sok eleme a mostani divatnak ugyanis megköveteli a megfelelő alakot, akinek meg nincs ilyen, semmi baj, csak válasszon más trendeket és ruhadarabokat.

Melyek hát a szexi nyár legfőbb elemei? Természetesen ugyanazok, mint minden évben, csak a stílusok, a hangulatok változnak egy kicsit.

Rövid felsők
Először is: a rövid pólók, amelyek nem takarják el a köldököt, ami ugyebár azt jelenti, hogy nem takarják el a lógó hasat és a kisebb hájacskákat sem. Ezek a pólók egyenesen a Fame és a Flashdance filmekből érkeztek vissza hozzánk, méghozzá a nyolcvanas évekből. Igen, a próbatermek, az izzasztó táncpróbák világából. De az sem baj, ha nem póló, hanem bármilyen felső, akár blézer is lehet ilyen rövid.

Átlátszó holmik


Az átlátszó anyagokból készült holmik újra fénykorukat élik, főleg a kifutókon. Utcai változataik ennél sokkal szerényebbek, visszafogottabbak. Természetesen felveheted akár második rétegként is, akkor máris okosan a saját javadra fordítottad az irányzatot. Ha úgy érzed, belevágsz, te tudod, de számolj azzal, hogy mindenhol te leszel a figyelem középpontja. De hátha pont ez a célod...


Szexi fűzők


A fűzők a nőies öltözékek egyik legfontosabb eleme már hosszú évtizedek óta. S egyre inkább visszatér a hétköznapi viseletek közé is, már nem csupán az elegáns esti öltözékek kiváltsága. A fűzőt persze nem kell minden esetben a klasszikus értelemben szó szerint venni. Ebbe az irányzatba tartozik az is, ha fűzőszerű egy ruhának a felső része.
A fűző nem arról szól, hogy kényelmes legyen, de varázslatos dolgokat művel a derekaddal és a melleddel, az biztos! Tehát ha sokáig bírod levegő nélkül, akár több órán át, akkor ezt a ruhadarabot neked találták ki.

Utcai hálóingekVan egy bizonyos trend, amely szerint akár hétköznapi, akár elegáns ruháink fehérneműkre és hálóingekre kellene hasonlítsanak. Tagadhatatlanul bájos ez a stílus, hiszen van benne egy jó adag kislányos, Lolitás hangulat, amely nagyon szexi lehet. Így ha ártatlanban nyomulsz, válassz ezek közül!

Miniszoknyák

 


Sok a térdig érő szoknya és nem kevesebb a maxiruha sem. Azonban a miniszoknya már sohasem tűnhet el a kifutókról, hiszen a nyár a szép – hangsúlyozom! – a szép női lábakról is szól. Ismét egy olyan ruhadarab, amelyet nem lenne szabad mindenkinek felvenni, mert sajnos ellenkező hatást ér el vele. Ha nem tudod eldönteni, hogy jól áll-e a miniszoknya vagy sem, egy egész alakos tükröt ajánlok. Ha kétségeid vannak, próbáld meg testszínű cipővel, ez vékonyítja és nyújtja a lábat. Ha így sem az igazi, felejtsd el...

Kapcsolódó cikkek:

Érdekel, hogy miben fogunk járni, amikor melegszik az idő? »


Kapcsolódó képgalériák:

Rövid felsők
Átlátszó
Szexi fűzők
Utcai hálóingek
Mini

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés