Nadal egy szál farmerban - videó

Rafael Nadal, egy szál farmer és egy videokamera. Hogy is mondjuk egyszerűen? Egy garantáltan forró perc az életünkben, talán ez lehetne a megfelelő kifejezés erre a kampányvideóra. Megan Fox múlt heti Armani-videója után most itt van Nadalé is. Boldog nőnapot minden kedves női olvasónknak!

Idén az Armani úgy döntött, hogy lecseréli férfi arcát és a nagyon is metroszexuális megjelenésű Cristiano Ronaldo helyett a spanyol Rafael Nadalt választotta nagykövetének Megan Fox mellé. A világhíres teniszező be is váltotta az eddig hozzáfűzött reményeket, hiszen nem véletlenül hevernek a természetesen jóképű és visszafogott férfi lábai előtt a nők.

Az új Armani páros első reklámfotói alig néhány hónapja kerültek fel a világhálóra, de a rajongók figyelme percek alatt Nadal csípőjére összpontosult. Persze csakis azért, mert abban a szemmagasságban vizsgálható legjobban a reklámozott ruhadarab (az alsónadrág és a farmer), természetesen. Mi is csak azért vadásztuk le szinte azonnal a frissen megjelent kampányvideót, melyben egy elhagyatott gyártelepen, víztől csöpögő hajjal, leeséssel fenyegető nadrággal forgatott Nadal, mert kíváncsiak voltunk, hogy milyen újdonságokkal állt elő az Armani...

Na jó, valljuk be, hogy sem Ronaldo, sem Nadal esetében nem fordítottunk sok figyelmet annak, amit hordtak, sokkal inkább annak, amin hordták a márka reklámozandó darabjait. Mégsincs ezzel semmi probléma, hiszen minden márkának pont ez a célja. Olyan arcot, kampányt társítani a termékéhez, melyet a vásárlók egykönnyen nem felejtenek el. És lássuk be, Megan Fox és a két szóban forgó úriember azok, akikre mindenki pontosan emlékszik.


Most pedig lássuk az új videót!

 

 


Nektek melyik az a márkareklám, ami még ma is emlékezetes?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés