Nagy súllyal szexisen

Lívia 171/99    27 éves
Kommunikáció szakon végzett
a Szegedi Tudományegyetemen
 
1,5 éves kisfiú édesanyja  

Nagyon hálás vagyok Líviának, hogy tökéletes magabiztossággal jár kel a világban, és megjelenésével azt hirdeti lépten nyomon, minden percben, hogy valaki ilyen  erős alkattal, nagy súllyal hogyan lehet mégis nőies, szexi és gyönyörű. Nem akarok én senkit lebeszélni a fogyókúráról, a testedzésről, dehogy. Csak tudom, hogy, amíg vergődünk a különböző diéták között, s közben azon kesergünk, hogy milyen szörnyen nézünk ki, sohasem fog sikerülni. Ha kihozzuk magunkból a legjobbat addig is, amíg a hőn áhított testsúlyunkat elérjük, akkor pillanatok alatt látszik az eredmény. S ha így maradunk, az sem olyan nagy baj…. Én pontosan emlékszem, hogy hány férfi ácsingózott folyamatosan Lívia után…

Lívia egyértelműen mindenhol erős, és arányosan oszlik el rajta ez a súly. Azonban nézzük a jó oldalát. Nagy melleihez képest a dereka vékony, tehát ezt mindenképpen hangsúlyoznom kell majd. A popsija nagyon kerek,  ezt sem  érdemes hát eltakarni. Persze, vékonyítani fogom őt, de nem a takargatásos módszerrel. Valami motoszkál bennem.

Úgy érzem Lívia a tökéletes alany ahhoz, hogy minden tévhitet eloszlassak a testes, nagyobb súlycsoportba tartozó lányok öltözködésével kapcsolatban. Megannyi ostoba szabály, amely csak a gátlásokat fokozza és ráadásul még nagyobbnak mutat.

Előtte:
A legnagyobb hibát  a kövér lányok akkor követik el, amikor alakjukat hatalmas leplekkel megpróbálják elfedni. Mi az eredmény? Óriási sátor, még nagyobb test! És a megoldás? Természetesen nem teljesen szűk ruhadarabok, mert azok is nagyítanak, de mindenképpen szűkebbek, mint amit általában viselni szoktak, olyanok, amelyek lazán követik a testet, sejtetik a formákat, de nem mutatják a feleslegeket. Még egyszer elismétlem, mert ez a kulcsmondat: lazán követni a testet. Mint egy jó magánnyomozó, olyan legyen minden ruhadarab. Ott van, a vonalak, formák nyomában, mindent követ, kísér, de nem lehet észrevenni.  Camuflage, barátom, ahogy Clouseau felügyelő mondaná.

Balra:
A formás láb szép, nem baj, ha egy picit vastagabb! Lívia arányaihoz képest a bokája vékony, ezért nyugodtan megmutathatja. A szoknya mindenképpen térd alá érjen, mert egy bizonyos súly felett szinte törvényszerű, hogy a térd nem a legszebb része a lábnak. Ez a felül szűkebb szoknyafazon még jobban kiemeli a kerek popsit, anélkül, hogy nagyítaná. Átlós vonalak a felsőn, hosszú lánc, ezek mind függőleges vonalaknak számítanak, vagyis nyújtanak.

Úgy érzed, ha szabadon van a nyakad, túlságosan látszik, hogy vastag?
Tévedsz. ha szűk, kerek nyakú, vagy magasan záródó felsőkbe bújnál, akkor tűnne fel igazán. Ha teret adsz a  nyaknak, ha sok húst látunk körülötte, akkor szinte észre sem venni, hogy vastagabb!

Középen:
Ez is monokróm, csak éppen arany. A függőlegesen húzott felsőrész szépen elvágja a testet,  amely azért is trükkös, mert a húzástól nem látszanak a hájacskák. Ajánlom mindenkinek úszógumikra, nagyobb pocakra! A hatás azonnali és fájdalommentes.

Jobbra:
A határozottan vízszintes csíkozást sem kell elfelejtened, egyszerűen csak jobb, ha valami alá viseled, mert így egyáltalán nem kövérít. Ki tudja megmondani nekem, hol kezdődik és hol ér véget egy csík? S  egy jó mély v kivágás sohasem árthat. A farmer legyen sötét, egyenes szárú. A zsebek méretére érdemes odafigyelned, ha úgy érzed nagyobb a popsid, mint szeretnéd. A kis hátsó zsebek a farmernadrágon ugyanis  nagyítják a feneket.
Vigyázz arra is, hogy semmi ne legyen kisebb méret, mint te. Egyedül magadat csapnád be, ha kisebb számot vásárolnál. Ne törődj vele, hogy mit mutat a címke, ahogy hazamész, vágd ki azonnal. Biztosíthatlak, az eladók nem járkálnak kis jegyzetfüzettel , és nem is adják le a jelentést senkinek, hogy milyen méretet vásároltál, ráadásul azonnal elfeledkeznek rólad, ahogy kitetted a lábadat a boltból. Na, most aki ezen ámul, az nem tudja hányan nem merik a saját méretüket kérni egy üzletben, nehogy megtudja az eladó, hányas farmert hordanak.

Az a kifogás sem túl meggyőző, hogy igaz most egy kicsit szűk, de úgyis fogyózom, nemsokára leadok öt-hat kilót, akkor úgyis kisebb méret kell. Szerintem ne foszd meg magad attól a jövőbeni élménytől, hogy le kell cserélni néhány számmal kisebbre a ruhatáradat. Majd akkor. De te most szeretnél jól kinézni. Akkor most a megfelelő méretet vedd meg, kérlek szépen. Amiből nem buggyan ki semmi. Ami nem vág be sehol. Ami nem csinál fura ráncokat a lábköznél, vagy bárhol.

Balra:
A szürke az ezüsttel párosítva tökéletes monokróm hatást eredményez. Megtörheted az egyhangúságát, ha különböző alapanyagokból veszed fel a megegyező árnyalatokat. A fényes és a matt váltakozása, az átlós és függőleges vonalak játéka  ellensúlyozzák a súlyfelesleget és izgalmas külsőt mutatnak.

Nagy nő, nagy ékszer és nagy táska!
Ne ess abba a hibába, hogy finom, vékony ékszerekkel és pici táskákkal egészíted ki öltözékeidet. Törekedj a nagyobb méretekre, ha nem a kontrasztokra akarod felhívni a figyelmet!

Középen:
Nem kerülöm óvakodva a testesebb lányoknál a mintásat, sőt. Arra azonban mindig figyelek, hogy ne válasszak kis motívumokat, mert az csak a kontrasztot erősítené. Legyenek a minták nagyok, határozottak, élénkek, akkor nem is látszanak a hájacskák, csak a mintákat észleli a balga külső szemlélő. Jól becsapunk mindenki… A blézer soha ne legyen egyenes vonalú, mindig szűkített és egysoros, sohasem duplasoros gombolású . A fekete nadrággal nem tudunk tévedni, természetesen soványít, legyen azonban minden esetben egyenes szárú, és elég hosszú. Az egyenes szárú, az egyenes szárút jelent, nem  túlságosan bő fazont. A fenék alatt szintén követnie kell egy cseppet a popsi vonalát a nadrágnak, mert ha egyenesen indul lefelé, akkor a sátor hatás ismét érvényesül.

Jobbra:
Takarni lehet sokféleképpen, én a bő, sátras megoldásokat nem kedvelem. A test vonalát követő szűkített fazonok  sokkal vékonyabbnak mutatják az alakot. A megkötött felső összehúzza a derekat, a sok függőleges vonal pedig nyújtja a testet. A narancs blúz színe a cipőnél visszaköszön, ez fokozza  a hatást, ami egészen magával ragadó.

Na, mennyit fogyott Lívia? Semmit, és mégis minimum 20 kilóval kevesebbnek néz ki..

Olyan nagy élmény lenne élénk színekbe öltözött teltebb nőkkel találkozni az utcán. Esküszöm, odafutnék és gratulálnék nekik személyesen. A színekhez önbizalom szükséges, no azzal pedig híján van az, aki néhány kilóval nehezebb. Nem kell illeszkedni, beleszürkülni a masszába, ki is lehet tűnni belőle, például ilyen elbűvölő szépséggel.


Kapcsolódó cikkek:

Tetoválás és volumen az arc körül  »
Legyen saját stílusod! »
Elmosódott részletek »
Erős testalkat »
Erős, magas és széles a csípője »
Szülés után  »

Kapcsolódó képgalériák:

Nagy súllyal szexisen

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés