Nagyobb szemeket egy szempillantás alatt

Évek folyamán beigazolódott, hogy a férfiak többsége egy nőnek először a szemeit nézi meg. Ha ez így van, akkor itt az idő sokkal többet foglalkozni a csábítás eszközével. Főleg azért, mert a nagy szemek láttán a férfiak a hercegnőt látják bennünk, akit bizony meg kell menteni.

A legolcsóbb, és a legidőtakarékosabb „smink módszer” nem más, mint a pihenés. Bizony nem kell órákat állni a tükör előtt és sminkelni, ha hagyunk időt magunkra, arra, hogy a szervezetünk regenerálódjon.A kialvatlanságtól ugyanis karikásak lesznek a szemeid, és ahhoz, hogy azokat a körpályákat eltüntesd, nem kevés smink kell. A nyári időszakban az alapozó sem ment meg, sőt még kínos is lehet, amikor a vakolat leolvad. Hatásos lehet a pihenés mellett az uborkaszelet a szemeken vagy a kihűlt tea filter. A legfontosabb viszont, ami nem csak a szemnek, de szinte minden szervnek kell:a víz. Ugyanis ez megakadályozza a dehidratáltságot, így a búcsút mondhatsz a karikáknak!

Ha nem szereted magad sminkelni, vagy csak minimálisan, akkor a következő tippeket Neked találták ki! A legalapvetőbb a szemkörnyékre alkalmas krémek alkalmazása. Ezek mindennapos használata felfrissíti a tekintetet, mivel halványítja a ráncokat és a sötét karikákat.A szemed nagyobbá tételéhez szükséges lesz kezelésbe venni a szemöldököt és a szempillákat is. Vegyük először a szemöldököt! A legfontosabb, hogy ne csinálj túl vékonyat, mert az idő múlásával úgyis hullik, és a szemöldöktelenség nem egy szép látvány. Egy szépen rendbe tett viszont annál inkább. Alakíts ki egy szép ívet, és próbáld meg a szem vonaláig meghagyni. Ha problémás a szemöldököd, vagy valahol hiányos, akkor használhatsz színben hozzáillő szemöldökceruzát.

Ha inkább a natúr sminkekre szavazol, akkor érdemes a szempillával többet foglalkozni. Első lépésként érdemes begöndöríteni. Utána vidd fel a szempillafestéket, ebből válaszd azt, amelyik dúsít és hosszabbít is. Érdemes több rétegben felvinni, de vigyázz, hogy ne csomósodjon, és a szálak minél inkább külön álljanak. Az alsó szempillákról sem szabad megfeledkezni.Csalni is lehet, ha beszerzel egy pár műszempillát. Itt is óvatosan kell eljárni, mert a tökéletes hatást csak úgy érheted el, ha profin tetted fel. A sztárok legtöbbje ezt alkalmazza a különböző eseményeken való megjelenéskor.Azonban ha előjött a művészvénád, akkor itt az ideje a festegetésnek. De ne feledjük, a cél még mindig a nagyobb szem. Ennek érdekében nem árt a fekete szemceruza mellett fehéret is alkalmazni, mely garantáltan megnagyítja a szemed.
Na, mehet a festés, lányok?  Vedd a kezedbe a sminkkészletet, ugyanis itt kezdődik az igazi varázs. Mindenképpen élénk színeket használjunk. A világos színek szinte megnyitják a tekintetet. Alkalmazz metál színeket, fehéret, rózsaszínt, lilát, sárgát, bármit, ami világos.
Aztán, ha úgy érzed, elérted a célod, irány az éjszakavagy egy könnyed, nyáresti séta. Hódíts az igéző tekinteteddel!

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés