Nagyvárosi vakáció

A nyár beköszöntével már mindenki nagyon készül a nyaralásra, a jól a megérdemelt pihenésre. Ilyenkor nem mindegy, mi kerül a bőröndünkbe, utazótáskánkba. Más-más ruhadarabokat kell vinni egy tengerpartra vagy egy nagyvárosba. Összeállításunkból kiderül, milyen ruhákat vigyetek magatokkal mindenképpen, ha éppen Milánóba, Rómába, Barcelonába, New Yorkba vagy Tokióba látogattok el.

Egy ilyen nyaraláson, mivel egész nap a várost járjuk és annak minden nevezetességét szeretnénk megismerni, nem mindegy, milyen ruhákban tesszük. Van pár tippünk, milyen ruhadarabokban érdemes elindulni, hogy kényelmesen, de mégis divatosan fedezzétek fel a látnivalókat, ismerjétek meg az adott ország kultúráját.

Milánó, Róma

Olaszország e városai nemcsak a letűnt korok, mint például az ókor vagy a reneszánsz, hanem a divat fellegvárai is. Mivel nyáron itt is tikkasztó a hőség, ha városnézésre indultok, a lenvászonból készült pasztell árnyalatú ruhák és szoknyák jelentik a legjobb választást. Egy strassz kövekkel díszített saruval és egy nagyobb méretű táskával igazán divatosak lehettek. Magas sarkút azért nem ajánlatos viselni, mert az utcák főként macskakővel vannak kirakva, ami megnehezítheti a járást egy ilyen cipőben.

Barcelona

Spanyolország egyik legszebb városában a legelőnyösebb sortban vagy az újra divatba jött halásznadrágban közlekedni, hiszen ha úgy alakul a helyzet, ezekben a ruhákban még a tengerbe is nyugodtan besétálhatunk. Mivel megint trendi a nadrágba betűrt póló, a lenge pólókat és ujjatlanokat nyugodtan hordhatjátok ebben a megoldásban, és garantáltan felkeltitek a spanyol férfiak érdeklődését.

New York

Amerika egyik legnagyobb városába szerintem titkon mindenki szeretne eljutni az életében. Aki van olyan szerencsés, hogy idén itt töltheti a vakációját, annak egy laza nyári ruha, legyen szó rövidebb vagy hosszabb változatról, mindenképpen kényelmes viselet lesz.

 

Mivel az idei év slágere a tengerész és a virágminta, ezért ilyen ruhákat és kiegészítőket válasszunk. Balerina cipővel, saruval, és aki bírja, magas sarkúval is igazán trendi kinézetet érhetünk el. Ebben a szezonban újra hódítanak az örök klasszikus fekete-fehér összeállítások is, így bátran viseljünk ilyen színű ruhákat is.

Tokió

Japán fővárosa nem mindennapi látványosságokat tartogat az odalátogatóknak. Mivel ez a város nagyon modern, minden szokatlannak tűnhet az öltözködés tekintetében is. Ne lepődjünk meg semmin. Mivel ezen a nyáron nem ciki szandált zoknival felvenni, itt nyugodtan megjelenhetünk még ebben a szettben is, bár a pizsamasort egy tunikával vagy egy bohókás pólóval és egy övvel nem olyan merész, de mindenképpen kényelmes viselet a városnézésre.

Az fent bemutatott összeállítások, reméljük, adtak egy-két jó ötletet ahhoz, hogy milyen ruhákat vigyetek magatokkal a különböző városokba, ha oda látogattok el idén nyáron, de természetesen mindenki maga dönti el, mit visel a vakációján. Nektek mik azok a ruhadarabok, amiket biztosan nem fogtok itthon hagyni, ha nyaralni mentek?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés