Neki könnyű lehet, de azért neked se rossz

Nagyon szimpatikus nekem ez a lány. Csupa báj teremtés, aki ügyesen kibulizta magának a trónt, ugyanis nem keveset várt Vilmosra. De ugyebár a személyes szőke hercegére mindnyájónknak sokat kell várnia. S miután megszerezte álmai hercegének a szívét, elnyerte az alattvalóiét is, ugyanis roppant népszerűségnek örvend Óperenciás tengeren innen és túl. Az élet azonban neki sem habostorta.

Nem szeretnék megfelelni semmiféle társadalmi rendnek vagy elvárásnak. Nem akarom bebiflázni a protokollt és nem kívánok kötelező bálokon ismeretlen méltóságokkal önfeledten bájologni és társalogni. Meglehet, vajmi keveset tudunk a hercegnők életéről, azonban azt elképzelem, milyen lehet minden reggel a Buckingham palotában ébredni. Már önmagában sorscsapás, hogy az ember lánya – legyen akármilyen gazdag is – nem választhat magának lakást.

Csodáljuk Kate stílusát, de azt megkérdezném tőle, hány darab ruhát választhatott ki magának teljesen egyedül, és kinek vagy minek van befolyása a gardróbját illetően. Elképzelem, hogy az ifjú hölgy elképesztő módon áhítozik egy ereszd el a hajam partyról, ahol nem kell a visszafogott  imidzsében feszítenie, hanem felvehet egy vagány bőrnadrágot a néhai kedvenc fehér trikójával. A földkerekség minden egyes leánya szeretne egy napra hercegnő lenni, de csak és kizárólag egy napra. Ugyan, ki akarna lemondani a valódi életről?

 

   

 

   

 

   

 

   

 


 

   

 

   

 

Szentesi Évi

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Akik királynőket öltöztettek »

Káprázatos fejfedők »

Kate Middleton stylebook »

Koppintsd le Kate-et! »

Mit visel a menyasszony? »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés