Nemcsak finom, de divatos is!

A franciák már szeptemberben megkóstolhatták a „gyermekkor” ízű cukrászcsodát, október 11-én pedig New Yorkba is megérkezett a Laudrée teaszalon új különlegessége, a Lanvinbe csomagolt macaron.

 

A legendás cukrászat számára Alber Elbaz, a Lanvin kreatív igazgatója tervezte meg a csinos kis dobozkákat, amikbe a legújabb ízesítésű francia édesség került. Minden kis piros masnis csomagban 8 darab macaron található. A sokszínű kis kerek desszerthez és a bubble-gum ízesítéshez nagyon jól passzol a női fejekkel telerajzolt, hóbortos mintájú csomagolás.

Elbaz szíve csücske lett ez a kombináció, hisz – mint mondta - gyermekkorát idézi fel benne ez a különleges, retro rágógumi íz. Az, hogy a Lanvin és a Laudrée összefogott, és egy ilyen kedves újdonsággal álltak elő, annyit jelent csupán, hogy a divat tökéletesen beleillik ebbe az édes világba is.

Sok nő számára igenis fontos, hogy amit esznek, ne csak finom legyen, de igényes és szép legyen a doboz is, amit a kezükben tartanak. Igaz, a Laudrée számára ez sosem jelentett különösebb problémát, hisz évtizedek óta kifinomult és elegáns papírdobozokban vihetjük haza a finomabbnál finomabb édességeket.

 

Nektek mi a véleményetek róla? Fontos, hogy szép legyen a csomagolás, ha vásároltok valamit?

 

 

Holovcsák Kriszti

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés