Nemes vonalak

Nemes vad. Ez a kifejezés jellemezhetné legtalálóbban a Gant 2012-13-as őszi/téli kollekcióját. Természetközeli, mégis elegáns, visszafogott, mégis határozott. Ez a Gant. Ez Elettra.

A Gant idei szezonjának modellje ismét a felejthetetlen felmenőkkel rendelkező Elettra Rossellini Wiedemann. A felvételeket látva elmondhatjuk, hogy a csinos almautód nem esett messze a szépséget és tehetséget termő ősgyümölcsfától. Isabella Rossellini lánya, s egyben Ingrid Bergman unokája ugyanis olyan végtelen természetességgel és feltűnően kedves bájjal viseli a Gant ruháit, hogy arra egyszerűen születni kell.

 

 

 

 

A szupermodell akár egy kecses őz. Gesztenyebarna hajfürtjei, meleg, mélybarna tekintete és törékenységet mutató karcsú alkata találóan illeszkedik a Gant-kollekció finom szabásvonalaihoz.

 

   

 

A negyvenes éveket idéző kifinomultság főleg gyapjú, szatén és kasmír holmikban elevenedik meg. Mindebből a férfias egyszerűség és a nőies érzékenység letisztult vonalainak tökéletes találkozója született.

 

   

 

Elettra az ártatlan szemlesütésekben és huncut mosolyokban gazdag fotókon azt a típusú lányt testesíti meg, aki egy szál hófehér ingben vagy éppen egy szimpla fekete garbó-fekete nadrág összeállításban is képes feltűnést kelteni. A megjelenés kisebb csodájának titka ezúttal az erőteljes kisugárzásban rejlik. Ennek oka, hogy nem a ruha viseli a modellt, hanem a modell a ruhát. Ezen a téren bőven lenne még mit tanulnunk az Elettra-Gant párostól. Akkor többé nem esnénk bele a kényszeres magamutogatás és görcsös önfelfedezés mindenféle bonyolult mintákban és túlvarrottságban fuldokló hibájába. Higgyétek el, az eredmény mindig műanyag próbababaszagú lesz!

 

 

 

Ne felejtsétek, először Ti, s csak aztán a ruha! Aki nem hiszi, próbálja fel!

 

 

Valaska Rita

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Egy asszony illata »

A szupermodell elvált és élvezi »

Városi nők aromája »

Like a BOSS  »

Christensen győzelme - Helena Christensen a Triumph-nak tervezett »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés