New York Fashion Week 2010 tavaszi kedvencek: Rosa Chá

Alexander Herchcovitch első kollekciója a brazil Rosa Chá cégnek a New York Fashion Week egyik nagy meglepetése. Újragondolt fürdőruhák és fűzők, csak egyéniségeknek!

Miután a Rosa Chá alapítója, Amir Slama összerúgta a port legnagyobb befektetőjével, kérdésessé vált a cég jövője. Szerencsére a szintén brazil – mitöbb Brazilia legismertebb tervezője – Herchcovitsh igent mondott a felkérésre és átvette Slamától a stafétabotot. Nem is akárhogy!

Egészen új dimenzióval gazdagította a fürdőruhavilágot azzal, hogy kombinálta a színeket és mintákat, nem félt a fűzőktől és rétegezte anyagokat. Mindenhol pöttyöket és csíkokat látni, sokszor nemcsak anyagmintaként, hanem varrott díszítésként. Kedveltek a magas derekú alsók és a hawaii bikinifelsők, kifinomult egyrészesek. A fürdőruhák fölé laza felsőket és nadrágokat vagy testhezálló miniket kell hordani.

„Azt akartam, hogy újragondoljuk a test formáit és a ruhák szabásvonalait. Minden csak a szerkesztésen múlik!

A teljes strandruhatár nagyon színes és kontrasztos, ugyanakkor rendkívül elegáns. Elrepít minket az 50-es évek Copacabanajára, és semmi másra nem vágyunk, mint hogy mi is e darabokban szopogathassuk a kókuszkoktélt a Cukorsüveg lábánál!

Kapcsolódó cikkek:

Divatbemutató a metróban »
Híres testvérpárok és tervezők II. »
Ezek nélkül ne vágj neki az ősznek! »
Törzsi motívumok a Movimento 2010 tavasz/nyári fürdőruha kollekciójában »
Elég volt a gebe modellekből! »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés