New York, ahogy Sarah Jessica Parker elképzeli

Végre elkészült Sarah Jessica Parker legújabb parfümje, amelyet korábban már mi is beharangoztunk. Az illat, az NYC nevet kapta, melyet mi más inspirálhatott volna, mint a „Nagy Alma. No, meg persze az sem véletlen, hogy a parfüm a SATC második részének premierje előtt nem sokkal kerül az üzletekbe.

A Lovely, a The lovely collection és a Covet illatok után Sarah Jessica Parker ismét egy parfümhöz adja a nevét, mely a NYC elnevezést kapta. Sarah Jessica Parkert ezúttal az általa megformált népszerű karakter Carrie Bradshaw inspirálta, megpróbálta elképzelni ugyanis, hogy milyen parfümöt viselne szívesen az újságírónő.

 

SJP elmondása szerint, az illat a frissességet, a szabadságot és New York stílusát egyesíti. A fő alkotóelemek: mandarin, szantálfa, vanília, eper, gardénia és rózsa. A csomagolás meglepően egyedi, kissé csicsás lett, az alapszíne pink, de mindenféle minta megtalálhatóak rajta, a csíkoktól kezdve a leopárd foltokig.

 

Bár a színésznő eddigi illatai nem tartoztak a kedvenceim közé, azért amint nálunk is kapható lesz a NYC, elmegyek és megszagolom. Némiképp giccses a csomagolás, valamiért nekem mégis tetszik. Talán, mert a színei már a tavaszt idézik. Neked, hogy tetszik, így elsőre?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés