New moon bemutató

Kidolgozott férfi felsőtestek, vámpírok és vérfarkasok, izzó szenvedély és szelíd romantika....ez a Twilight saga második része, az Újhold.

Vegyetek egy nagy levegőt és lassan, egészen lassan fújjátok ki...ezt a kis légzőgyakorlatot a tegnapi bemutatón körülbelül tízszer hajtottam végre, és nem azért, mert halálra izgultam magam....


Soha életemben nem láttam még ennyi, gyönyörűen kidolgozott fiú - nem férfi!!! - felsőtestet! Most nevettek, de a mozi egyszerre sóhajtott fel, amikor megjelent az indián fiú félmeztelenül, akit - csakhogy ne kapjunk levegőt egy jó ideig - a csillámló Edward követett a filmben.
És nagyjából ezzel el is mondtam a film erősségét. Persze, nem az én korcsoportomnak szól az Újhold, nem tudom átérzeni, mi kell egy 13 éves tininek, az biztos, hogy ha van benne vérfarkas és néhány új vámpír, akkor a mai fiatal korosztály már esdekelve könyörög a harmadik részért.


Imádnivalóak az új vámpírok, akiket én a túlművelt, arisztokrata és néha kicsit tudálékos jelzőkkel tudok jellemezni. Cselekményben nincs hiány, bár a film néha indoklatlanul belassul, elég vontatottra sikerült néhány jelenete.
Összességében a picit túlfűtött szerelmi szál ellenére abszolút nézhető , és hazafelé a kocsiban végzett közvélemény kutatás után elmondhatom, hogy minden korosztályt megfogott magának. Kit ezért, kit azért...


Kapcsolódó cikkek:

Robert Pattinson a legszexibb… »
Igen! Nem! Oh jaj! – Kristen Stewart vizesen tekint az Újholdra »
Christian Twilight Serratos is beállt a sorba, levetkőzött! »
Twilight SPOILER! Bella már az esküvőre készül »
Eljött az Alkonyat ideje! »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés