Nézzük csak részletesen! 3. rész

Tavasz-nyár 2009 Formák


Aszimmetria: vedd félvállról


Az igen jellemző aszimmetria, amely a ruhákon mutatkozik, egyik megjelenése a vállak “féloldalisága”. De sok tervező a szoknyákat sem egyenes aljakkal oldotta meg, hanem elől rövidebbre, hátul hosszabbra hagyta, néhol meg az oldalhosszúságuk különböző. Az is sokszor előfordul, hogy a szabásvonalak mentén bolondítják meg az öltözéket. Mindegy hol, de legyen valami aszimmetrikus a ruhádon, ezt követeli tőled a legújabb divat.

Overálok: kényelem mindenek felett


Az overálok kényelmesek, ez vitathatatlan. Meg előnyösek is, hiszen ha jó a szabásuk jótékonyan takarnak ezt-azt, mégsem szeretjük őket feltétel nélkül. Ennek ellenére vissza- visszatérnek a divatba, eddig inkább erőtlenül próbálkoztak, de most tavasszal új lendületet vesznek, és tarolnak, főleg hosszú változatban.
Stella McCartney púderszínben és szmokingszerűen álmodta meg őket, Dries Van Noten feketében és ékszerekkel, Armani pedig szürkében. Ha szofisztikált hatást szeretnénk elérni, legjobb, ha magas sarkú cipővel vesszük fel.
A Mango kollekciójában többféle modellt is találunk belőle, s szinte mindegyik a nyolcvanas évek irányzatának is megfelel. Két trendet egy csapásra...

Buggyos nadrág: nem lankad

Télen már elmélkedtünk a buggyos nadrágokról, s megoszlottak a vélemények, hogy szeretjük-e vagy nem is annyira. A buggyos nadrágokat azonban úgy tűnik cseppet sem izgatja véleményünk, hiszen továbbra is fáradhatatlanul nyomulnak, s arra kényszerítik a kicsit vastagabb lábú nőket, hogy combjuk egy jól megtermett sonka benyomását keltse, közvetlenül füstölés előtt. Már ha valaki ostoba módon anélkül venné fel, hogy előtte alapos önvizsgálatot ne tartana a tükörben. A tavaszi és nyári szezonban a változatosság kedvéért rövid változatban is beszerezhetők.

Kapcsolódó cikkek:

Stella McCartney »
Armani »
Nézzük csak részletesen! 1. rész »
Nézzük csak részletesen! 2. rész » 

 

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés