Nyerj Xbox Halo:Reach játékot! (x)

Az Xbox 360 szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a 2010 szeptember 13-án, hétfő este 21:00 órától megrendezésre kerülő Halo: Reach bemutató partyra!

Hogy miért érdemes eljönni és itt átvenni a Halo: Reach első példányait? Mert minden vásárló megkapja a speciális előrendelői ajándékot, a Halo Wars szoftvert, valamint egy Halo: Reach pólót is!


Számos érdekes program, versenyek és nyereményjátékok várják a Halo sorozat legelkötelezettebb hazai rajongóit. A helyszínen kiállított 30 darab Xbox360 konzolon már reggel 10:00 órától kipróbálható lesz a játék Firefight többjátékos módja.

Este 21:00 órától kezdetét veszi a hivatalos program. A színpadon olyan újságírók osztják meg élményeiket, akiknek már módjukban állt kipróbálni a játékot. Folyamatos Halo: Reach versenyek értékes nyereményekért.

Ha egy kis testmozgásra vágysz, kipróbálhatod magad a Halo: Reach lasertag pályán!


23:30-tól DJ Karányi külön erre az alkalomra készített “Outer Space Set"-tel szórakoztatja a közönséget; a különleges fellépés - csakúgy, mint a rendezvény egésze - ingyenes és nem igényel regisztrációt.

Ha igazi Halo-rajongó vagy és érdekel a Bungie eddigi legjobb játéka, akkor várunk szeretettel! Ha úgy gondolod, hogy legyőzhetetlen vagy a Halo többjátékos módjában, akkor gyere és tedd próbára képességeidet a többi jelentkezővel szemben!


Éjfélkor a kiszolgálás sorszám alapján történik. Sorszámok az Allee 576Kbyte üzletében igényelhetők hétfő reggel 10:00 órától éjfélig.

A rendezvény helyszíne: Allee bevásárlóközpont (Budapest XI. ker. Október huszonharmadika u. 8-10.)  

Emlékezz, hiszen minden a Reach-en kezdődött!

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés