Ők a divatra szavaztak

November 6-án reggel minden amerikai állampolgár egy kicsit izgatottabban ébredt, mint az év többi napján. Ez volt ugyanis a választás napja, az Election Day, aminek Amerikában hatalmas hagyománya van, ezen a napon ünneplik a demokráciát és a szabad választás lehetőségét. Mindeközben természetesen elnököt is választanak, mi most azt néztük meg, hogy ki miben!

A tengerentúlon valóban divat szavazni, így nem csoda, hogy minden magára valamit is adó amerikai fashionista már napokkal előbb kigondolta, mit fog viselni a nagy napon. A piros-fehér-kék színhármas természetesen elengedhetetlen volt, a lelkes szavazók pedig rengeteg kreatív módot találtak arra, hogy mégse úgy nézzenek ki, mint egy életre kelt amerikai zászló.

   

 

   

Természetesen ezen a napon a sztárok is kitettek magukért. Beyoncé nem rejtette véka alá, hogy kire voksol majd, az obamás fülbevaló, amit egyébként Erika Pena tervezett, vagy obamás póló egyértelművé tették, kihez is húz a szíve.

   

Az énekes nincs ezzel egyedül, Katy Perry például egyik fellépésén egy kék miniruhát viselt, amin Obama szlogenje volt olvasható, egy másik alkalommal pedig a élő szavazó cetlivé változott. Mindkét ruhát Abigail Greydanus kaliforniai divattervező álmodta meg, reméljük a szavazás napjára is kitalált valamit Perry-nek!

   

Több celeb ettől eltérően azonban a visszafogottabb stílusnál maradt. Sarah Jessica Parker Viva Obama feliratú pólójára azért ráhúzott egy menő bőrdzsekit, Hilary Duff pedig egy egyszerű piros-fehér színkombinációval jelezte a nap fontosságát.

   

Természetesen, akiknek igazán figyelniük kellett arra, hogy mit vesznek fel ezen a napon, azok Ann Romney és Michelle Obama. Ann a republikánus pirosnál maradt ebben a szolid fazonú, elegáns ruhában, amelyet egy hangsúlyos nyaklánccal egészített ki.

   

Mrs. Obama pedig úgy döntött, hogy előhúz a szekrényéből egy már viselt, burgundi selyemruhát Michael Kors-tól. Ez is azt bizonyítja, hogy az örök darabok soha nem hagyják cserben gazdájukat, még életük legfontosabb napján sem.

   

Michelle a lányait is tökéletesen öltöztette fel. Mindketten A-vonalú harangszoknyát viseltek, ami szépen hangsúlyozta a derekukat, elegáns, mégis játékos hatást keltve. Felül Malia egy egyszerű fekete felsőt viselt, míg a 11 éves Sasha egy lágy esésű, masnival díszített szürke blúzt egy kardigánnal.

Nektek hogy tetszett az Obama család a választás napján? Mi imádtuk Michelle mindig makulátlan stílusát és a lányok korukhoz illő ruháit is. Már csak egy kérdés maradt: vajon Michelle is Obamás pólóban ment szavazni?

 

Mezey Alexa

 

 

 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés