Őket se kímélik a súlyproblémák

Az ha az ember nevét a földgolyó szinte minden pontján ismerik és annyi pénze van, hogy még a dédunokái se fogják tudni eltapsolni, nem jelenti azt, hogy az illető nem hús vér, és tökéletes. Bizony a sztárhölgyeknek is meg szokott gyűlni a bajuk a súlyfelesleggel.

 

Christina Aguilera

 

Biztosak vagyunk benne, hogy úgy tíz évvel ezelőtt szép számmal akadtak, akik azért vágtak bele a fogyiba, kondiba, mert olyan alakot szerettek volna, mint amivel Christina Aguilera hódított a klipjeiben. Nos, az énekesnő azóta nagyon megváltozott, a retusálatlan képeken jól látszik, mennyire elszaladtak vele a kilók. Azt nem tudni, hogy a hátterében betegség vagy csupán az áll-e, hogy ebből a szempontból elengedte magát. Igaz, amíg ő saját magának tetszik, addig szerintünk nagy gond nem lehet, hiszen mindenekelőtt a saját mércénknek kell megfelelnünk.

 

Lady Gaga

 

A popszakma minden túlzás nélkül állíthatjuk jelenleg legfelkapottabb hölgye, Lady Gaga Hollandiában nemcsak extrém szerkót, de jelentős mennyiségű husikát is villantott nemrégiben. OK, ez még nem vészes, tulajdonképpen bőven belefér az átlagos testalkatba. Az meg végül is ízlés dolga, hogy az ember mennyit mutat, vagy nem mutat meg magából. Vagy mégsem?

 

Jessica Simpson

 

Habár vitatják énekesi és színésznői kvalitásait, nem tűnt el a süllyesztőben, és a javára legyen írva, hogy nem is a botrányos életmódja miatt van még mindig a neve a köztudatban. Tulajdonképpen jótékonykodik, tervez, néha felbukkan egy-egy tévé show-ban, miközben az anyai örömöket is élvezi. Közben a súlya hol gyarapszik, hol meg csökken. Most éppen fogyó fázisban van. A terhessége alatt (május 1-jén született meg kislánya, Maxwell Drew Johnson) felszaladt feleslegnek szeretne búcsút inteni, nem koplalással, hanem egy életmód programmal, a Weight Watchersszel. Persze minket se hagy ki a jóból, a fogyásáról tévéműsor készül. Mondhatni, összeköti a kellemeset a hasznossal…

 

Mariah Carey

 

Az énekesnő számára jól ismert fogalom a jojó. Hol mindenkit ámulatba ejt karcsúságával, hol meg azon csámcsognak, hogy milyen jól ki van kerekedve (csak ezt sokkal bántóbban fogalmazzák meg). Most éppen köztes állapotban van, azaz éppen ott és annyira domborodnak az idomai, ahol és amennyire kell. Reméljük, hogy tartja is ezt a formáját, hiszen kifejezetten jól áll neki.

Janet Jackson

 

Még Mariah-nál is durvább fogyásokat illetve hízásokat tud produkálni. Egyszer kockás hassal mosolyog a címlapon, néhány hónap múlva meg hitetlenkedve nézzük a pletykalapokban, milyen hatalmasra hízott. Aztán eltelik megint néhány hónap, és ismét botrányosan csinosan lejt végig a vörös szőnyegen. Brutális – nem is ajánljuk senkinek, hogy kövesse a példáját, valami azt súgja, hogy a szakemberek ezeket a szó szerint alakváltásokat nem sorolnák az egészséges kategóriába…

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés