Öltöztesd a mobilod!

Mobiltelefonok széles választéka található meg a boltokban, a 21.században tömegcikként gyártják őket. Hogy ne olvadjon be telefonunk a többi közé, íme néhány kiegészítő.

Nem csak magad, hanem a mobilod is különlegessé varázsolhatod pár kiegészítő segítségével. Persze, szépek a szabvány telefonok is, de azokban semmi egyedi nincs, hiszen olyan bárkinek lehet.Sok telefonnál színt is lehet választani (kék, piros, fekete, fehér) de ezek csak az alapszínek – persze, van néhány telefonos cég, akik be mertek újítani pár vadabb színnel, például pink vagy citromsárga.De ezeken kívül még rengetegféle hátlap és előlap készült különböző színekben és mintákkal. Több cég is a nevét adta számos telefonhoz, hogy ne csak öltöztessen, hanem kiegészítőkkel is kedveskedjen a vásárlóknak.
Persze vannak, akik szeretnek megmaradni a telefon eredeti kinézeténél, így leginkább nekik lehet ajánlani a telefontokokat, melyeket nem kell mindig használni. Ez leginkább akkor jön jól, ha a telefont be kell tenni a táskába, s így a tok megvédi a karcolástól. Készültek kifejezetten elegáns bőrtokok, de készültek vidám, játékos telefontartó zoknik is.


Egy egyszerű, fityegő dísszel szintén fel lehet dobni mobilunk kinézetét, bár ez sokak számára zavaró lehet.Manapság egyre több olyan telefon készül, melyeknek funkciója a tökéletes zenelejátszás. Így fülhallgatót is – akárcsak telefont – egyre többféle színben megtalálhatunk a boltokban.

Ezenkívül még figyelmet igényelnek a bluetooth headset tartozékok is, melyekből olyan darabok is készültek, melyek egyenesen a luxust sugározzák.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés