Öltözz bohócnak az H&M-el?!

Az H&M Sonia Rykiel tervezőnő segítségével, –akinek fehérnemű kollekciója már kapható a divatlánc üzleteiben-, tavaszra mert nagyot álmodni. Merész, feltűnő színeket, érdekes szabásvonalakat ígér, engem a bohócok ruházatára emlékeztet ez a kavalkád.

Tavasszal érkezik a H&M boltjaiba Sonia Rykiel második kollekciója, ezúttal azonban nem fehérneműket, hanem kötött holmikat vásárolhatunk majd a tervezőnőtől. A különleges ruhadarabok 2010. február 20-tól lesznek elérhetőek, közel 500 H&M üzletben világszerte.

Hordhatóság kontra eredetiség, sokszor előkerült már ez a kérdés, mert ami kifejezetten hordható pillanatokon belül tömegtermék lesz, ami viszont olyan elvont, hogy az egyedinél és egyedibb, gyakorlatilag nem kell senkinek.
Az H&M időről időre nagy, neves tervezőket, sztárokat kér fel, hogy adják nevüket egy-egy kollekciójához, ezzel is elősegítve azt, hogy az utca átlagembere is vehessen legalább egyszer az életben egy J.Choo cipőt, vagy jelen esetben egy Sonia Rykiel ruhát.
Sonia Rykiel stílusa nem mindennapi, mint ahogy a divatlánc által tavaszra megálmodott kollekció sem az. Nekem nem tetszik, a fazonokkal nem vagyok kibékülve, és színből is megárt a sok. A sárga ruha más színben talán, a leggings már egy ideje fut, a kezeslábas pedig már évekkel ezelőtt kiment a divatból.


A Rykiel-stílus jellemzői – visszáján varrott öltés, a fekete túlsúlya, a csipke, a strasszok, és a színes csíkok – az új kollekció darabjain is egytől-egyig fellelhetőek. A divattervezőnő vörös sörényét megpillantva pedig azt is megértjük, hogy honnan származik a modellek enyhén szólva érdekes hajviseletének ötlete.

Neked hogy tetszik?

Az H&M csodás fehérneműkel készül az ünnepekre »
A megfizethető „luxus” »
Temetjük a kis feketét? »
VIDEÓ! Monte Carlo Fashion Night Budapesten »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés