Öltözz úgy, ahogy a sztárok

Vannak hírességek, akiknek nem kell ahhoz stylist, hogy csinosan és ultra trendin fel tudjanak öltözni, akár az utcára is. Most megmutatjuk Nektek a legtutibb szereléseket, amiket már Ti is megbánás nélkül utánozhattok.

Rihanna ugyan elég lengére vette az öltözetét, és noha Mi még nehézkesen hordhatunk ilyen tavaszias felszerelést, de egy jobb buliba könnyedén megállja a helyét. Ha pedig nem vagy egy nagy parti arc, tervezd be magadnak ezt az összeállítást a jobb időkre. Tuti sikered lesz benne!

Beyonce nem csak a világ elsőszámú énekesnője – fantasztikus hangjának párja nincs -, de lassan a legjobban öltözött sztár díját is bezsebeli. Volt kitől tanulnia, hiszen édesanyja tervezi a fellépő ruháit, sőt, már saját kollekciójuk is van. Ez az utcai viselet pedig több mint pazar. Tőlük csillagos ötöst kap. Nőies, trendi és egyben laza. Ki ne hagyd!

Lady Gaga ruhái mindig meglepetés erejével robbannak a köztudatba. Most viszont pont ellenkezőleg hatott ránk a díva, hiszen túlságosan is viselhetőre vette a figurát. Sikkes, elegáns és közben fiatalos, vagány. Mint mondhatnánk, ebben neked is sikered lesz, ez garantált!

Kedvenc Rachel-ünk tudja, mitől döglik a légy. Jennifer Aniston sosem hibázik. Legyen szó csillogó, puccos partiról vagy az Oscar díjátadóról, mindig tökéletesen jelenik meg a színésznő. Sőt, Ő még a boltba menet is trendibb, mint bárki más. Egy laza esti sétára ez a szerelés a legjobb választás. Koppintsd le hamar!

Katy Perry-nél nagyobb bohócot nem hordott a Föld a hátán. Imádjuk a maga elvont stílusát és furcsaságát. Néha bakizik ugyan egy-egy díjátadón, de ettől eltekintve egészen jó választásai vannak. Virágos blézer, leggings és egy tűsarkú cipő. Miért is ne? Ha Neked is egy ilyen szerelésre esik a választásod, egy dologban vigyázz! Ne vidd túlzásba a színek kombinálást, mert könnyen válhatsz sikkesből papagájjá.

Neked melyik összeállítás tetszett?

 

Címkék: , , , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés