Őrületes lokni buli, avagy ereszd el a hajam

A barátnők már az ajtóban toporognak, mi pedig fel alá rohangálunk, mint egy holdkóros, miközben a fejünkön lévő óriási szénakazalt próbáljuk hajszerűvé varázsolni. Ismerős? Ha igen, akkor a mostani tippek némi segítséget nyújthatnak a tanácstalanoknak abban, milyen frizurával induljunk neki a nagyvárosi éjszakának!

Mindenki tudja, hogy egy bulis este sok készülődéssel jár, főleg nálunk lányoknál, ilyenkor ugyanis előkerülnek a szexi felsők és ruhák, na meg persze a vagány frizurák. Csavarunk, simítunk, vaxolunk, néha pedig hullámcsatokkal szenvedünk. Míg a rövidebb hajúaknak némileg könnyebb, a hosszabb fazonú séróknál nehezebb dolgunk van. Mindenkinek más áll jól, ezért a választás csak rajtunk áll: lássuk melyek a legszexisebb partyfrizurák!Mutatós oldalfonatok: A nyári sláger a bulikon is tarolni fog, ugyanis készítése egyszerű, gyors és könnyedén fel lehet dobni vele megunt egyenes vagy hullámos hajkoronánkat. Ha franciás verziót készítünk, az első lépésként a homlok feletti résznél három részre osztjuk tincseinket és onnan kezdjük el a fonást. A szélső tincshez mindig hozzáveszünk oldalról is, majd mikor végigértünk, egy csattal a fülünk mögé erősítjük.Tűzés indul: A félig feltűzött, kócos vagy laza sérók mindig divatosak, a kósza hajszálak pedig kifejezetten vonzóak a pasik szemében is. Ha a kétoldalt félig feltűzött verziót választjuk, figyeljünk arra, hogy az egyik oldalon mintegy véletlen módon hagyjunk szabadon egy elől lévő laza tincset. Ezt a tuti trükköt a sztárok is ismerik és sikeresen alkalmazzák a vörös szőnyegen. A forró hangulatú bulikon jó megoldás, ha az egész hajkoronánkat egyetlen nagy kóctömegbe sűrítjük. Ide nem kell egyéb, mint jó néhány hullámcsat, ha pedig nem rendelkezünk göndör hajjal, egy-két csavaró vagy sütővas. Egy kis tupír és kész is a buli királynő!Rejtélyes egyenes és pajkos göndör: A csillogó egyenes haj maga a megtestesült komolyság és titokzatosság, egy szexi pillantás tánc közben a hosszú hajtömeg alól és a srácok máris a lábaink előtt hevernek. Ami fontos: ne felejts hajvégápolót használni, hiszen a hajvasaló könnyen töredezetté teheti  a tincseinket. Az idei divat laza hullámai néhány hajcsavaróval minden alkalommal a buli közepébe röpítenek. Egy kis trükk: a kifelé szárított tincsek nagyon trendik és a rövid, valamint a félrövid frizurák esetében is jól alkalmazhatóak.Ha más nincs, jöhet a kalap: Idén reneszánszát élik a trendi kalapcsodák, melyeket bármikor fejünkbe csaphatunk akár bulin, akár fesztiválon vagy utcán. Bohókás és egy igazi, kihagyhatatlan partykiegészítő.

Vessük tehát bele magunkat a buliba és ne féljünk kísérletezni ilyenkor se a frizurákkal, hiszen erre van a nyári éjszaka!

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés