Oscar-díjas hajköltemények

Már annyi szó esett az Oscar-díjátadón felvonultatott ruhákról, hogy éppen ideje, hogy a hajakról is beszéljünk. Az egyszerű kompozíciótól a bonyolult hajkölteményig minden stílus képviseltette magát a partyn.

Kezdjük az egyik legegyszerűbb, ám egyben legstílusosabb hajjal! Reese Witherspoon mindig is visszafogott stílusáról volt híres, most is egy nagyon elegáns, nem hivalkodó hajat választott magának a partyra. A 60-as éveket visszaidéző haj fiatalítja a színésznőt és tökéletes kiegészítője a Giorgio Armani Privé ruhának.

 

Tim Burton mesebeli párja, Helena Bonham Carter egy tőle megszokott kusza hajviselettel érkezett az idei gálára. Felhívnám a figyelmet a színésznő csodálatos mély csokoládé hajszínére és a természetes hatású hullámokra. Kicsit goth beütést kapott az amúgy is különc sztár kinézete, de az biztos, hogy a természetesség most is győzött!

 

A következő színésznő fiatal kora ellenére egy nagyon stílusos hajat választott magának a vörös szőnyegre. Hailee Steinfeld még csak 14 éves, de már megkapta az Oscar-jelölését 'A félszemű' című filmben nyújtott alakításáért. Örvendetes, hogy Hailee nem valamilyen túldíszített hajkölteményt készíttetett el, hanem egy egyszerű konty mellett tette le a voksát. Dicséret érte!

 

A korábbi Miss World, Aishwarya Rai haját már sokszor megcsodálhattuk, mégsem tudunk betelni vele. Lágy esésű, egy kicsit Charlie angyalait idéző frizura nagyon jól áll a színésznőnek. Mindenki ilyen meseszép esésű hajról álmodik, nem?

 

Legutolsó választottunk Taylor Swift, aki az 50-es évek divatját választotta az Oscar-gálára. Szerintem Neki minden jól áll, de ez a haj és a vörös rúzs külön kiemeli szépségét. A lágy hullámok a vintage szellemiségét hozzák a vörös szőnyegre.

Nektek melyik haj tetszett a legjobban?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés