Őszig nincs Dior házmester!

Miután az év első fagyos hónapjait a Dior főházmesterének, John Gallianónak a botránya, majd a Diortól való kirúgatása fűtötte, így nem is csoda, hogy most minden divatrajonó arra vár, hogy végre kiderüljön, ki is fogja ezentúl a Dior hajóját irányítani a divat tengerén.

Azonban még legalább két évadot kell várnia minden kíváncsiskodónak, mivel a cég úgy döntött, hogy egészen idén ősszelig nem fogják kihirdetni az új tervező személyét.

Ennek két oka van. Az egyik, hogy John Galliano hivatalos szerződése még mindig nem járt le a Diorral. Amíg az életben van, a cég igyekszik elkerülni minden további bonyodalmat, amit egy esetleges új tervező alkalmazása jelenthetne számukra.

 

A másik ok már kevésbé reális, de érthető. A márka nem szeretné, hogy az elkövetkező időszakban a divatmagazinokban a Dior továbbra is Galliano miatt szerepelne. Ám, ha továbbra is adják úgymond a lovat az írók és divatbloggerek alá, akkor félő, hogy a nyári és őszi kollekciók helyett a hírét vesztett tervezőre fognak továbbra is koncentrálni a médiában.

 

Habár tudjuk, hogy nincs olyan, hogy rossz reklám, ha már beszélnek egy márkáról, de azért érthető, hogy a divatcég szeretné minél hamarabb a feledés homályába süllyeszteni kapcsolatát az erkölcsileg megbukott tervezővel. Akivel kapcsolatban, csak halkan jegyezzük meg, hogy az a hír járja, hogy lejáratását már előre megtervezték a botrány kitörése előtt. Hogy ebben mennyi az igazság, nem tudhatjuk. Mindenesetre Ricardo Ticcinek (jelenleg a Givenchy fő tervezője) fel kell kötni majd a gatyamadzagot, ha tényleg ő lép Galliano helyére, mint ahogy azt sokan jósolják.

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés