Öt kötelező őszi ruhadarab

Soha nincs túl korán ahhoz, hogy tervezni kezdjük a jövőt, és mivel nemsokára újra beköszönt a szeptember, így nem árt tudni, mik azok a ruhadarabok, amik idén ősszel nem hiányozhatnak a ruhatárunkból. Nézzük meg, mik lesznek a szezon slágerei!

Idén ősszel sok olyan ruhadarabbal találkozhatunk majd, amik megújulva ismét visszatérnek, illetve lesznek olyanok is, amik még jó ideig maradnak a szekrényünk polcain. Nos, ismerkedjünk meg az öt kiemelt ruhadarabbal!

Kötött pulóver Habár szerintem mindenkinek van a gardróbjában egy jó meleg kötött pulóver, idén hatalmas népszerűségnek fog örvendeni újra ez a hideg napokon jól bevált viselet. A 2010-es őszi-téli trendeknek megfelelően a pulóverek mintáját a nomád törzsek különböző szimbólumai fogják uralni, amelyek élénk színekben pompáznak, hogy feldobhassák majd a hangulatunkat a szürke, esős hétköznapokon.Bőszárú nadrág Ez a nadrágtípus már nem először tér vissza a divatba. Idén mindenféle anyagból készítik őket, amik gyakran élére vasaltak és a főként az ősz színeinek pasztell árnyalataiban lesznek elérhetőek. A farmerek terén is hasonló lesz a helyzet, bár itt még maradnak a csőszárú darabok is, a fiatalok legnagyobb örömére.

Bőrkabát Már jó pár éve nem megy ki a divatból a motoros kabátra emlékeztető kabát. Nem lesz ez másképp ebben a szezonban sem, habár megjelennek a szőrrel vagy valamilyen meleg anyaggal bélelt változatai is, amiket nemcsak ősszel, hanem a hidegebb téli napokon is tökéletesen viselhetünk. A fekete, szürke és barna különböző árnyalataiban pompázó kabátokhoz jól passzolnak majd a színes és mintás sálak és sapkák.

A cipők terén nem sok változás történik. Megjelennek a skót kockás magassarkúak és prémmel díszített csizmák. Kicsit meglepő, de igaz. Idén ősszel nemcsak a táskánk készülhet szőrrel, hanem a csizmánk is, amiket szerintem inkább csak a szárazabb időben lehet majd hordani. A lényeg a választáskor, hogy ne a legújabb modellt válasszuk ki, hanem a kényelmet is tartsuk szem előtt, hiszen ez az egyik legfontosabb dolog a cipőknél.
Vállon átvetett táska Igen, ismét trendi lesz ez a viselet. A táskák méretétől függetlenül nyugodtan válasszunk olyan darabokat, amiket elláttak egy hosszabb pánttal is. Ez azért is praktikus, mert így kényelmesebben vihetjük a dolgainkat, mintha az egyik kezünkben szorongatnánk a táskánkat. A fazonokat és színeket tekintve még mindig a láncos, visszafogottabb, sötétebb árnyalatúak lesznek a nyerők.Nos, a fenti összeállításból kiderült, milyen ruhadarabokban válhatunk igazán trendivé idén ősszel. Remélem, mindenki megtalálja a listában a neki megfelelő darabot, amit aztán majd be is szerez. Nektek, hogy tetszenek a bemutatott ruhák?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés