Otthon is alkalmazható szépségtrükkök a legnagyobb színésznőktől!

A nőknek mindig is fontos volt a kifogástalan kinézetük megteremtése és a szépségük megőrzése. Ha azt gondolnátok, a legnagyobb hollywoodi dívák csak drága kencefincéket kennek magukra és nem alkalmaznak házi szépségpraktikákat, tévedtek. Most eláruljuk nektek három, igazán gyönyörű színésznő házi szépségtrükkjeit. Nézzük, kikről is van szó!

Most következő összeállításunkban Sophia Loren, Audrey Hepburn és Marylin Monroe szépségápolási tippjeit ismerhetitek meg, amiket akár otthon ti is kipróbálhattok. Kezdjük a temperamentumos, olasz színésznő tanácsaival!

Gondoltátok volna, hogy Sophia Loren már elmúlt 70 éves? Ugye, nem? Az olasz díva tökéletes alakkal, gyönyörű, hullámos hajjal és nagy szemeivel vált a férfiak egyik nagy kedvencévé. A szemhangsúlyozásban mesternek tekinthető a színésznő, amit Ti is kipróbálhattok.
Húzzátok ki egy fekete szemceruzával a szemeteket alul és felül is, kicsit meghosszabbítva a külső szemzugnál, hogy a vonalakat össze tudjátok kötni. Majd használjatok dúsító szempillaspirált, amivel még hangsúlyosabbá tehetitek tekinteteket. Ugye, hogy nem bonyolult?

   

Az én személyes kedvencem Audrey Hepburn, aki visszafogott eleganciájával vált divatikonná, illetve kedveltté az egész világon. A porcelánbabára emlékeztető színésznő sminkjét ti is elkészíthetitek. Nem kell mást tennetek, mint alapozás után felül egy fekete szemceruzával kifelé egyre erősödő vonallal keretezitek a szemhéjatokat, majd pedig szempillaspirállal meghosszabbítjátok a pilláitokat. Ügyeljetek arra, hogy a smink szimmetrikus legyen, mert csak akkor mutat igazán!

   

Most pedig következzen egy igazi szexszimbólum, Marylin Monroe. Az amerikai színésznő rengeteg szépségtippel rendelkezett, nem véletlenül vált férfiak és nők bálványává az egész világon. Az ő egyik trükkje bőre üdeségének megőrzésére az volt, hogy olívaolajat alkalmazott. Keverjetek egy evőkanál olívaolajat diónyi hidratáló arckrémmel össze és masszírozzátok be az arcotokba. Meglátjátok, másnapra meglesz az eredménye: a bársonyos és szép bőr.

   

Láthattátok, nem kell méregdrága termékeket megvenni ahhoz, hogy szép arcbőrrel és sminkkel jelenjetek meg mások előtt. Nektek vannak ilyen kipróbált és bevált szépségtrükkjeitek? Ki fogjátok próbálni a dívák tippjeit?

Képek forrása:flickr.com

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés